Ingen höjdarstart på denna säsong precis

Nej precis som rubriken lyder så är det ett enkelt konstaterande. Har förstått att det är många som kikar in här när det gått dåligt för mig (typ besöksrekord när jag bröt förra lördagen i Bruksvallarna haha), så jag lär väl skriva ett kort inlägg.

I veckan har jag påbörjat astmautredning vilket känns skönt, för mina luftrör har verkligen inte varit bra. Känns som att alla skidåkare skyller på just detta men utan att överdriva så har det varit hemskt. Det började redan vara väldigt dåligt förra säsongen men nu bestämde jag mig att verkligen ta tag i det. Enligt doktorn tar det nu ungefär två veckor innan mina väldigt inflammerade luftrör är normala igen, och förhoppningsvis kommer vi underfund med problemet efter att utredningen är helt klar.

Jag bestämde mig för att trots detta åka till årets första seniorcup i Idre i helgen. Det är ju inte farligt att tävla med dåliga luftrör men det kanske inte är så kul. Men då jag verkar ha gjort mig förtjänt av dålig karma vaknade jag rejält täppt i näsan och snorig igår. Jag kände mig seg igår på skidtestningen men då jag inte haft ont i halsen bestämde jag mig för att köra imorse ändå. För att sammanfatta det kort var det ingen höjdare. Nu har jag provat det iallafall. Imorgon är jag anmäld men kommer inte att starta.

Klyschor som besviken, frustrerad och sådant behöver jag nog inte ens skriva. Det finns så jäkla mycket kvar att hämta i denna kropp och det vet jag att jag kommer visa senare i vinter. Nu tar jag en rejäl omstart. Få ur skiten som jag har i kroppen. Få ordning på luftrören. Få ordning på kroppen och träna på lite kommande veckor.

En reaktion till “Ingen höjdarstart på denna säsong precis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.