En kort lägesupdate

Förkylningen jag drog på mig förra onsdagen har blivit en rätt seg historia. Har som sagt aldrig känt något i halsen men istället haft lock för öronen, lite känningar i bihålor och varit väldigt täppt i näsan. Än är jag inte helt återställd men idag har jag faktiskt provat åka lugnt en timme på ÖSK. Så får jag se lite hur kroppen reagerar på det.

Det blev även en seg hemresa från Idre i söndags. Jag har blivit bortskämd sedan jag flyttade till Östersund och har glömt hur det är att vara norrbottning och där tävlingsresorna har en standard kring 70 mil. I söndags blev det väl kring 80 mil och 11 timmars bilfärd. Kastade mig i sängen i mitt gamla flickrum i Luleå kring 02.30. Skönt att vara hemma men med desto tristare anledning. På tisdag var det begravning för farmor, en tung men samtidigt fin dag. På kvällen flög jag tillbaka till Östersund.

Efter nästan 4 veckor med resande och tävlande är det SÅ skönt att vara tillbaka i Östersund och vardagsrutiner. Sova i min egen säng, göra frukost i lugn och ro, äta på Jämtländska matsalen och få tjata på Viktor lite! Jag har grejat lite med mina nya stavar från Yoko (pappa, jag kapat och limmat allting helt själv!), blandat sportdryck och gjort den sedvanliga komma-hem-storstädningen.

Nu håller jag tummar och tår för att förkylningen kan släppa helt så jag får komma igång med träningen ordentligt. Ska bli skönt att träna på lite igen. I eftermiddag ska jag läsa en ny spännande bok jag lånat på bibblo och ikväll ska jag på middag med jobbet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.