Yoko och Daniel Karlssons minne

Som bekant tävlar jag sedan förra säsongen på Yokos stavar. Jag är riktigt nöjd med mina 9100-stavar, jag har ännu inte testat någon stav som är lättare än Yokos (och då har jag ändå testat många märken!) och de har samtidigt grym pendel. Jag är alltid ärlig och likaså nu. Jag tycker staven är så lätt att den varit något mjuk för riktigt hård rullskidåkning, typ stakstarter och liknande, men då är det tur att det även finns en sprintstav som är funkar bättre för de tillfällerna. På snö är den klockren. Igår fick jag hem dessutom hem ett paket med Yokos handskar och hann faktiskt inviga deras ena tävlingshandske ”YWG  10.1 Tornado”. Jag ser fram emot att testa vidare och passar på att tacka Lasse Andersson på KZ Nordic som har hand om Yoko i Sverige för fin service och grymma produkter! Yoko är redan stort i sitt hemland Finland och jag ser fram emot att se utvecklingen här i Sverige.

wp-1481270371860.jpg

1896932_908801955884523_9032113045828347783_n

Och igårkväll var det som sagt Daniel Karlssons minne här i Östersund, en tävling som hedrar ÖSK:s elitskidåkare som tragiskt omkom i en skoterolycka för snart 5 år sedan. Kul med stor klass och med grymt fint motstånd. Jag tycker känslan i loppet var ett steg framåt men det är samtidigt långt kvar till där jag vill vara. Lite trist att skidorna inte stod sig så bra jämfört med de andras men samtidigt är det en mindre tävling och mer träning än tävling. Jag har utvecklingspotential på vallafronten iallafall! Resultatmässigt inget att hurra för då jag kom näst sist men som sagt, känslan är väl det viktigaste och den är på uppåtgående. Dagens bästa var ändå att Viktor, som precis som jag haft en tung start på säsongen, börjar hitta formen och vann.

Idag har jag vilodag. Ska fixa lite med julklappar och ta det lugnt innan jag ser fram emot en jobbhelg på Hemmakväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.