en intensiv vecka börjar lida mot sitt slut

Hej!

Tänka slänga ihop en kort inlägg innan jag tar en powernap innan sista jobbdagen för veckan. Som jag nämnt i tidigare inlägg har veckan varit minst sagt intensiv med mycket jobb, ”fartvecka” och diverse annat. Jag klagar samtidigt inte då jag tycker om att vara i farten så länge jag finner lite tid till återhämtning – och så länge jag vet att perioden är begränsad. Vilket den varit till denna vecka. Ett av säsongens stora mål, SM, närmar sig med stormsteg och jag vill mentalt känna att sista veckan är ”tom” och enbart till för att samla överskott och träning utan stress till att hinna till jobb eller annat.

Fotoshoot i måndags! Tack grymmaste Sofia Henriksson för hjälpen!
Fotoshoot i måndags! Tack grymmaste Sofia Henriksson för hjälpen!

 

Just innan upploppet idag, lite kämpigt utan truga men jag tycker jag lyckades fokusera på rätt saker trots detta!
Just innan upploppet idag, lite kämpigt utan truga men jag tycker jag lyckades fokusera på rätt saker trots detta!

Veckans intensivare pass har gått lite blandat. Har fått in ett kombinerat tröskel och  A3+ pass med fokus på fartväxlingar och att jobba med mjölksyra, ett sprintintervallpass, skiathlon-intervaller samt en tävling idag på 10 km. Jag var taggad idag då jag för första gången i min karriär tävlade på blanka skidor! Har som bekant tänkt åka Tjejvasan senare i vinter på blanka skidor och då vill jag gärna ha provat det innan någon gång iallafall. Känslan var helt okej, lite svårt att avgöra kan jag medge då dels stakning, en lätt bana och där jag tappade en trugan på staven efter cirka 6-7 km… Dagen resulterade iallafall i vinst – och en vinst är alltid en vinst! Vet inte riktigt var jag står formmässigt om jag ska vara ärlig men den som lever får väl se helt enkelt.

…Imorgon väntar återigen en vilodag och den, mina vänner, är om möjligt ännu mer efterlängtad än vanligt!

Imorgon ska jag äntligen få ta tag i att börja läsa denna som jag fick av Viktor i födelsedagspresent i onsdags, tack!!!!
Imorgon ska jag äntligen få ta tag i att börja läsa denna som jag fick av Viktor i födelsedagspresent i onsdags, tack!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.