Redo för SM

Goddagens! Haft en härlig vecka med lite träning, lite jobb och lite allmän tid för att må bra. Formtoppning för mig innebär att göra fysiskt rätt saker men lika mycket saker som mentalt ger mig överskott. I veckan har det varit bland annat detta:

En extra vilodag intajmad med Viktor! Med pannakaksfrulle!
En extra vilodag intajmad med Viktor! Med pannakaksfrulle!

 

Eftermiddagslöpning uppe på Frösön med vårfeeling och brinnande fjäll i solnedgången, heeelt galet fint!
Eftermiddagslöpning uppe på Frösön med vårfeeling och brinnande fjäll i solnedgången, heeelt galet fint! Min mobilkamera ger uppenbarligen inte ens hälften av bilden rättvisa…

 

En annan fin kväll i löparskor från veckan!
En annan fin kväll i löparskor från veckan!

Östersund, ”Vinterstaden”, är tyvärr riktigt deprimerande ur just vinter-synpunkten. Helt grönt och till och med konstsnöspåret börjar bli lite dåligt. Nästan så man funderar på att flytta norrut igen för vintern verkar ha gjort sitt här för i år. Har trots detta fått till fina formpressarpass i veckan och med Icebugs kan man få till fina löppass så klaga ska man väl inte göra! Jag brukar ju alltid åka fort under vårkanten så nu har min hjärna kanske blivit lite förvirrad och tror det är slutet på mars!

Jag känner mig stark och väldigt harmonisk. Skön känsla. Tror SM-veckan kommer bli ruggigt kul och jag ser verkligen fram emot att åka iväg på måndag för en vecka i tävlandets tecken, det känns som att det var evigheter sedan! Mitt sista fartpass innan SM avverkade jag idag och kroppen svarade riktigt bra! Ikväll har jag eftermiddagsvila, jag ska tvätta upp lite kläder inför veckan, läsa lite och laga hamburgare av älgfärs jag fått av farfar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.