Besviken är bara förnamnet

Fast man innerst inne vet att det finns så otroligt mycket värre saker här i livet så känns det inte riktigt så just nu. Tror aldrig jag haft mindre lägligt halsont än nu.

Formen känns klart bäst hittills under den säsong, jag har varit så otroligt taggad men samtidigt harmonisk. Jag är på plats i Söderhamn och jag gillade verkligen banan här. Jag har inte varit förkyld sedan i maj, med undantag för i Idre i november (dock astmarelaterad förkylning då). Så ur det perspektivet så är det väl ”på tiden” men jag hade tagit det vilken dag som helst men bara inte nu precis under SM. 

Jag är verkligen inte bra på vara sjuk för jag är så bortskämd med motsatsen. Går mest håglöst runt nu och funderar om jag ens klarar av att se tv-sändningen från loppet idag utan att bli för bitter. Har svårt för saker jag inte kan påverka och så är det ju verkligen för tillfället. Det lutar åt att jag stannar kvar i Söderhamn och ser hur detta urartar sig, veckan är ju lång och har jag riktigt tur kan jag starta någon av dagarna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.