Vilolördag

Hej! Långt mellan inläggen på denna blogg för tillfället, vet inte riktigt vad jag haft för mig men har iallafall knappt vistats något i lägenheten i veckan känns det som. Sedan förra helgen och Tjejvasan blev kroppen väldigt sliten muskulärt, kunde knappt röra mig och hade träningsvärk överallt! Dras fortfarande med lite problem i högra sidan på ryggen som krampar ihop när jag både tränar men bara rör mig ”vardagligt”, lite besvärligt men det har redan blivit lite bättre sedan ett sjukgymnastbesök i torsdags.

I veckan har jag fokuserat på mängdträning. Efter en intensiv tävlingsperiod såg jag till min förfäran att jag endast tränat 35 timmar på fyra veckor, det blir ju lätt så när man reser och skall försöka samla överskott och samtidigt återhämta sig från tävlingshelgerna. Är det något jag vet så är det att jag behöver ”timmar” i kroppen för att åka fort så det känns bra att träna på nu i veckan. Var lite sugen på tävla i Åsarna i helgen där det ryktades om någon form av minitour, men som sagt, jag behöver träna. Och känner att jag faktiskt behöver vara hemma också.

Vilodag och vaknar upp till detta.....
Vilodag och vaknar upp till detta…..
Är så fruktansvärt dålig på fota just nu, får bjuda på denna så länge och se till att rycka upp mig ordentligt!
Är så fruktansvärt dålig på fota just nu, får bjuda på denna så länge och se till att rycka upp mig ordentligt!

Till mitt flyt så har det snöat på bra här i Östersund under veckan och alla spår är uppdragna. Har haft en fint flow med uppstigning, grötfrukost, hörlurar i öronen, ut och glida, duscha, lunch på Jämtländska matsalen, hem och se VM, sova och träna ett pass till. Utöver detta så har jag faktiskt hunnit med en middag med pappa som varit här och jobbat i veckan samt en AW på Brunkullans med tjejerna från Hemmakväll, riktigt trevligt att bryta av skidåkarvardagen med! Det enda tråkiga är väl att herrn i huset är på vift borta i Lettland och tävlar! Igår på dagens enda, men lite längre pass, kände jag att kroppen började bli trött så det var väl avvägt med en vilodag idag. Och som jag njuter! Har passat på att städa lägenheten vilket verkligen behövdes men mycket mer än så kommer jag inte göra idag (förutom att jag jobbar kväll hela denna helg).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.