Fint att känna sig i fas

Lördag och vilodag, vilken jag delvis spenderat enligt ovan! Solen ger så otroligt mycket energi och jag är så tacksam att den visat sig flitigt i veckan. För andra veckan i rad har jag haft lite hårdare veckor på 16 timmar vardera (eller ja, imorgon kommer jag ha 16 timmar även denna vecka då). Var lite trött i kroppen i slutet av förra veckan samt i mitten av denna vecka av många längre pass och många dubbla pass. Men precis som innan SM i Söderhamn känner jag mig väldigt trygg och harmonisk – allt känns väl avvägt och enligt planering. Jag är lagom sliten, återhämtar mig fort och det känns som att kroppen bara väntar på att jag ska släppa upp träningen och därefter åka fort.

Hade först anmält mig till en lokal tävling här i Jämtland imorgon men tog mitt förnuft till fånga av avanmälde mig faktiskt. 25 km stakning känns kul men samtidigt väldigt onödigt en vecka innan en viktig tävling. Fick som sagt dras med en krampande rygg efter Tjejvasan enda fram till i början av denna vecka typ.

Bra arbetsplats igår förmiddag

Vad har veckan bjudit på i träningsväg och övrigt då? Veckans roligaste pass var nog att Jenny Solin drog ihop ett sprintpass och vi blev ett fint gäng på tre olika Jenny(ie)s, två stycken Ida och en Cajsa! Det blir alltid lite extra bra pass med sparring. Annars har jag glidit runt med Eva i solen och avverkat diverse pass på isen, både ensam och med sambosällskap. Nästan farligt att bo så nära badhusparken som vi gör just nu, lätt att bli bekväm och ha majoriteten av passen nere på sjön.

Mattis Persson filmade även sprintpasset i tisdags, skärmdump på två Jennys från ett av heaten! Lägg märke till mina carbonskatepjäxor. Bommade att ta rätt pjäxor för aktuell stil, men det gick bättre än väntat faktiskt. Men ändå, klant.

Förutom några dagar med jobb på Länsförsäkringar har jag haft en lugn vecka. Igår styrde ovan nämna Jenny och Cajsa sedvanlig svenne-tacofredag, givetvis lika trevligt som det låter! Idag ska jag verkligen se till att få njuta av en hemmahelg utan vare sig tävling eller jobb, minns faktiskt inte jag hade en sådan sist när både jag och Viktor dessutom var hemma samtidigt. Det blir asiatiskt och rödtjut till middag och sedan ost och chark framför vad som helst annat än mello, haha. Ha en bra lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.