Den här veckan

 

…Känner jag att jag äntligen börjar ligga i fas med allting. Påskfirandet var ett skönt avbrott och tillfälle för mig att landa igen efter en månads tävlande och turnéande, direkt följt av en helg i Bruksvallarna som i sin tur följdes upp av en intensiv jobbvecka med dubblering av jobb de flesta dagarna. Ingen mjukstart för en klen skidåkare som jag!

Den här veckan:

… vill jag:

Förbereda så mycket inför nästa säsong som startar v.17. Då jag åker bort nästa vecka och jobbar en hel del så hoppas jag ha all planering och utvärdering helt klar så det bara är att gasa sedan!

Samtidigt vill jag verkligen passa på att njuta av våren, passa på att komma ut i vårluften och komma igång lugnt igen med träning efter några dagars halsont . Så skönt att veta att det faktiskt inte är någon stress över förlorade timmar just nu.

… ska jag:

Pyssla på lite här hemma, har äntligen fått tummen ur och beställt tavlor som kommer i veckan! Sen ska jag jobba på Länsförsäkringar onsdag samt torsdag. Givetvis dubblerar jag det med jobb på Hemmakväll torsdag kväll och sen hela fredagen i princip. Till helgen firar Viktor sin 25-årsdag lite i förväg med allt vad detta innebär! Det är en del att förbereda!

… är ledordet:

En sak i taget! Okej det är mer än ett ord, men jag måste verkligen anamma detta. Jag måste alltid göra min to-do-list för att inte stressa ihjäl mig, men samtidigt blir det alltid en himla stress att få kryssa alla de där sakerna på listan. Tävlingsdjävulen måste lugna sig ibland.

… tänker jag på:

Hur svårt det kan vara nöjd ibland. Varför? Jag har haft en bra säsong, otroligt härliga dagar på sistone (se ett tidigare inlägg från idag här) men ändå får jag ibland dippar där jag bara kan se allt jag inte har. Så värdelöst.

Det märks att jag slarvar med min mentala träning. Där jobbar jag delvis med att rada upp ett antal saker jag är tacksam över varje dag, kan nog vara världens enklaste och mest givande övning.

… borde jag:

Se till att skriva en kort säsongssammanfattning på bloggen. Av nån anledning skjuter jag upp det hela tiden (skriver två inlägg ikväll om något helt annat till exempel?!). Jag borde även att packa och se till att all min hemvärnsutsrustning är fit for fight inför mina 10 dagar i Ånn om börjar på måndag nästa vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.