Mitt påskfirande i bilder

Godkväll! Kan jag bara få börja detta inlägg med hur mycket energi ljuset just nu om kvällarna ger? ☟

Vi kan ju låtsas som att vi inte ser de skitiga fönstrena…. Nackdelen med att bo under Östersund mest trafikerade väg!

Påskveckan bjöd på mycket jobb, precis så som jag surrade om att den skulle! Men under långfredagen och påskafton tog vi två dagsturer till Åre och toppturade kring Skutan och Västskutan. Jag har långe tjatat om att jag vill köpa randoneeutrustning men nu passade jag på att hyra ett helt paket i ett dygn. Det var nog klokt såhär i efterhand då jag var nära två sammanbrott under min första topptur i livet i fredags. En gång uppför när det var så brant/isigt så stighudarna inte fick fäste och skidan sedan löstes ur, och dels när vi skulle göra vårat första åk på baksidan av Skutan. Men, jag överlevde båda delarna och såhär i efterhand var långfredagens kvällstur i solnedgången en jag inte kommer glömma i första taget!

Uppe på toppen i färd med att ta av stighudarna!

Lördagens åkning gick i lite sämre väders tecken men det blev en fin tur ändå med sällskap av Oskar Kardin och Simon Hallström (förutom Viktor också då såklart)

 

Snäll pojkvän som ställer upp på selfie!

Så även om jag inte fick fira påsk hemma uppe i norrbotten med familjen som jag är så van med fick vi till en riktigt fin påsk i jämtland! Fjäll, god mat och grillning ute – då kan man väl inte begära så mycket mer?

Fixade påskmiddag under lördagen, jag och Viktor fick dessutom finfrämmande av Simon Hallström!

 

…Och i söndags avslutade vi påskhelgen med hamburgermiddag ute vid Bynäset. Middag with a view!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.