Sedan sist…

Uppenbarligen har jag grava problem med att hålla denna blogg vid liv men till mitt försvar så har senaste två veckorna spenderats lite så här:

Firade Viktors 25 års fest vilket i mitt tycke blev otroligt lyckat! Temat var 90-tal så jag, Jenny Solin, Emma Bergström, Lisa Vinsa och Frida Hallquist bestämde oss för att vara Spice Girls! Även om själva festen var på lördagen så blev hela helgen i stort intensiv – men himla trevlig med totalt 5 inneboende hos mig och Viktor på Strandgatan! Så kul att träffa alla norrbottningar (och givetvis även alla Östersundsbor ) som kom ned!

…Tidigt på måndag morgon blev jag upplockad och åkte 14 mil västerut mot Ånn.

Där har jag genomfört de två sista kurserna som krävs för att slutföra min befattningsutbildning som signalist inom Hemvärnet. Jag skulle ljuga om jag påstod att jag är särskilt radio/antenn-intresserad men med det härliga gäng vi varit och med Sten Söderberg och Kristofer Hellström som underlättar utbildningarna något oerhört för oss skidåkare/skidskyttar/skidorienterare inom militära landslaget, så går 10 dagar hyfsat fort iallafall! Nu är jag iallafall helt klar att placeras i ett förband.

Frida stoltserar bredvid vår kortvågsantenn!
Morgonrastade Linus, Oskar och Johannes under lördagsmorgonen uppe i Storulvån som ligger 15-20 minuter från Ånn.
…Och kvällrastade Niklas och Oskar på samma ställe i måndags innan vi åt Sveriges frasigaste våfflor i Handöl!

Inte så pjåkigt!

…Hemkommen idag till Östersund (och våren!) kring 14-tiden. Så fruktansvärt skönt att komma hem till lägenheten, även om det var en tom sådan då Viktor är i Saxnäs med sin klubb till på fredag. Då det var så galet fint väder kastade jag mer eller mindre av mig min M90 och böt till löparskorna och blev ute 1.45! Nu är jag otroligt peppad på komma igång ordentligt med träningen igen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.