Påfyllda energidepåer

Vilodag och med andra ord bloggdags! Kör ett sedvanligt inlägg med lite bilder och ”sedan sist”. Varför förvåna mina läsare eller ändra på ett vinnande koncept liksom?

Nyslingad och glad över sommarvärme, bästishäng och fina stunder med familjen så blev jag upplockad av mina svärföräldrar och liftade med dem till Älvsbyn förra onsdagen. Blev avsläppt hos Rikard Larsson som även han bor i Älvsbyn och där snackade vi träning och upplägg någon timme. Känns otroligt bra och jag tror stenhårt på mig själv till vintern om jag verkligen bara göra allting en procent bättre i sommar. Känns som att jag har alla förutsättningar för det.

Får väldigt många frågor om vem min tränare och denna Rikard, eller Rille som vi gamla skidlinjeelever i Älvsbyn kallar honom, är. Det är alltså min gamla tränare från trean i gymnasietiden, han har bakgrund som både damtränare i landslaget (kan ha varit 2010-2011?) och numera vallare i landslaget. Förutom kunskapen och hans gedigna intresse känns det tryggt att ha någon som vet hur jag tränat genom alla år, och framförallt känner mig rätt väl vid detta lag.

Fulaste bilden på mig under hela 2017 utan tvekan, jaja!

Vad har jag sysslat med i Älvsbyn alla dagar då? Hunnit få till fina träningsdagar med bland annat en tur till Piteå för att sporras lite med grabbarna här ovan. 5×10 min stakintervaller, med tvåor som rullmotstånd slapp jag åka själv så mycket. Riktigt fint pass med skön markservice av Jenny Axelsson emellan passen. Hann dessutom springa alla berg runt Älvsbyn under ett tretimmarspass. Get, Rack, Hund och Lillkanisberget. Vi klämde in en inflyttningsfest hos Viktors syster, Elin, som tillsammans med sin pojkvän köpt en villa! Trevligt!

Jag och Viktor har växlat att hänga i hans föräldrars lägenhet inne i byn och ibland i deras smultronställe två mil utanför. Måndag morgon kunde vi sparra varandra fint under ett tröskelpass längs vägen mot Storsund innan vi återigen styrde söderut mot Östersund igen. Tacksam och fylld av energi av att få vara lite hemmavid några dagar och dessutom kunna träna på bra.

I söndags kom Mona och Staffan hem med ett nytt tillskott! Vorstehvalpen Uno, som ni ser var det inte lätt att få honom att fastna på bild. Viktors min illustrerar nog rätt bra hur Mona och Staffan kommer känna någon gång kommande veckor….
Alltså!!! <3<3

Tänkte inte vara mer långrandig här. Träningen flyter på fint numera och jag känner mig faktiskt rätt stark. Veckan bjuder på sista jobbveckan på Länsförsäkringar innan jag tar ”sommarlov”. Ska även hinna få in premiär på Pinchos med ett gäng skidåkare och sommarfest på Marité med jobbet på fredag! Kul att faktiskt hinna vara lite social för en gångs skull också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.