Bilder och lite avslutande ord om helgen som varit

Godmorgon!

Tänker att jag tar vid där jag sist slutade! Lördagen i Trondheim gick fort, både jag och Viktor hade våra sträckor på eftermiddagen så vi slöade lite på hotellrummet innan vi drog iväg. Återigen var det varmt och fint väder, ungefär samtidigt som jag gick i mål började det mulna på lite, vilket faktiskt bara var skönt! Jag som hela tiden trodde jag sprang 8,2 km (även under själva loppet) tyckte målet kom lite väl fort, det visade sig jag var dåligt uppdaterad och hade fått en annan sträcka än tidigare som endast var 7,4 km. Jag blev 15:e (bästa dam) på min sträcka på tiden 29.42 (snittfart 4.00 min/km). Enligt min klocka sprang jag dock 7,7 km och snittade 3.52 tempo. På fredagen blev jag för övrigt också bästa dam och 12:a på min etapp.

Känslan var var helt okej även om jag känner att kroppen kanske inte var on top efter mängdvecka och ett race som kändes i benen från föregående dag. Men riktigt kul att springa ”lite längre” än 5 km. Disponerade krafterna betydligt bättre nu också. Hursomhelst kan jag summera en otroligt kul helg med Sportsgym gänget! Vi lyckades till sist bli bästa svenska lag på en 10:e plats. Under själva sista dagen kom vi faktiskt 8:a!

Ångesten innan start…

Hoppas verkligen springa fler St Olavs framöver, så jäkla kul stämning! Foto: Petter Engdahl
Frida coachar! Foto: Petter Engdahl
Foto: Petter Engdahl
Snabb pojkvän!

Jag och Frida dumpade respektive pojkvän munderade med rullskidor igår 4,5 mil hemifrån Östersund, själv var vi hemma kring 14-tiden. Vi böt om snabbt och for sedan ut och mötte dem på Rödöbron i ösregnet. Efter det passet kunde jag summera en träningsvecka på 21 timmar. Och för första gången för i sommar kände jag mig riktigt trött. Parkerade i sängen/soffan resterande timmar av kvällen förutom när jag baxade mig till Hemmakväll och köpte godis, hehe… Idag har jag vilodag, fortfarande rätt matt och tänkte inte göra många knop idag förrän ikväll när jag jobbar kväll.

Känner mig i allmänt bra balans för tillfället. Ser fram emot en mellanvecka ut belastningssynpunkt. 17 timmar ska jag avverka i veckan, med lite mindre fartpass. Jobbar 5 av 7 kvällar i veckan vilket också såklart måste läggas till i träningsplaneringen. Men det bästa är att jag och Viktor äntligen kör norrut nästa måndag när jag jobbat klart! Ser verkligen fram emot det! Man ska verkligen inte klaga över väder men jag hatar jämtlands somrar. Ibland glimtar det till men går inte ens att försöka jämföra med norrbottniska somrar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.