”Semester”

Hej på er!

Bloggandet har inte legat högt på prioriteringslistan senaste veckan. Tid har jag visserligen haft men jag har helt enkelt försökt göra annat än det som brukar vara i min vardag. För förra måndagen tog jag min typ av semester när vi styrde hemåt norrbotten efter ett förmiddagspass i Östersund. Tillika mitt första pass sedan förkylningen.

På måndagskvällen rullade vi in till familjen Brännmarks stuga i Teuger. Svärmor bjöd på italiensk buffé och det fanns absolut nada att klaga på i livet!

(Valp)”mys” med Uno
Några svängar ut med båten har hunnits med!

Spenderade måndag till fredag i Teuger och hade det otroligt bra! Som jag nämnde så var det evrkligen semester för mig, dels tränade jag lite lagom i början av veckan för att komma igång efter förkylningen så jag hann verkligen ”bara vara” däremellan. Försöker även att bryta träningsmönstret lite, istället för att åka med Viktor och gymma inne i Älvsbyn stannade jag i eftermiddagssolen och körde styrka på bastudäcket istället. I längden fungerar det bättre för mig. Träningsmässigt har jag hunnit med myrlöpning, ett fartpass med min tränare Rikard och ett mtb-pass i ösregn tillsammans med Viktor och Johannes Hortlund. Det passet går inte in på de finare passen i mitt liv direkt, framförallt småväggade jag på slutet, det var länge sedan!

Trött, kall, hungrig och obeskrivligt skitig efter 2,5 h mtb, min jawvbreaker-rand var rätt brutal på riktigt.

Från att vara trött och skitig så var det dags att faktiskt ta tag i sig själv. Hade inte sminkat på ”på riktigt” på flera veckor. Fredagen bjöd förutom på lerig mtb även 75-års firande för Viktors farfar och efter mamma varit snäll och hämtat mig i Boden, utgång i Luleå med mina vänner här! Otroligt kul, det blir nog min första och enda utgång på väldigt länge.

 

På lördagen hade jag tack och lov vilodag, det behövdes efter fredagens pass och efter att ha kommit igång efter förkylningen. Jag, mamma och pappa åkte ut till vår stuga på Sandön. Gud vad jag njöt. Fick sola för en gångs skull, fick känna riktigt sommarfeeling helt enkelt! Även om vi bara var där ute 1,5 dag tar jag verkligen med mig det framöver.

Testade bjuda familjen på Löjromspizza häromdagen, succé om jag får säga det själv!

Träningsmässigt tycker jag att den fina känsla och framförallt fina rytm jag haft, blev lidande efter sjukdagarna. I veckan ska jag försöka få in lite mängd utan att ha någon monstervecka. Siktar på 20 timmar träning med två längre fartpass då just fartpassen blivit lite lidande efter förkylningen. I måndags kom Viktor till Luleå och gjorde mig sällskap igår på eftermiddagspasset, otroligt välbehövligt då regnet bara vräker ned här, både igår och idag. Oavsett himla tacksam för de dagar jag fått till hemmavid. Jag ska njuta till max resterande dagar här innan jag kör tillbaka på fredag då jag jobbar helg. Norrbottens skidförbund anordnar läger här onsdag till söndag, känns snopet att missa det men så är det ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.