Vålådalen nästa

Söndag och veckans andra vilodag, skönt! Jag kan sammanfatta en fin vecka där det märks att jag inte jobbat lika mycket för jag har hunnit klämma in en hel del annat. I tisdags gjorde jag palt på min vilodag och jag och Viktor fick även middagssällskap av Simon Hallström och Jenny Solin, det var lite vågat av dem att komma och provsmaka på den norrländska delikatessen! Låter det vara osagt om det gick hem eller inte…

Under torsdagen hade jag en behandling av min bröstrygg samt en uppdatering av mitt gymprogram med Cecila Kalla. Vi bytte ut några övningar (marklyft, enbensmarklyft samt lite bålövningar) mot nya mer utmanade övningar. Bland annat frivändningar och djupa enbensknäböj. Mitt säte och höft har varit min svaga punkt ett tag, nu börjar jag bli starkare vilket jag verkligen känner i både skidteknik och även löptekniken. Igår körde jag igenom hela programmet och träningsvärken idag är inte att leka med. För att fortsätta att citera Sture Norén (min gamla skidgymtränare) så var det fritt fall till toaletten imorse då både ben och rumpa var rätt mör.

Efter gymgenomgången i torsdags drog jag en riktig Gunde Svahn dusch på Sportsgym och skyndade mig till Petra Holmbom, även det en gammal vän från skidgymnasietiden, som till min stora glädje hittat till Östersund! Vi gasade mot Rödön och 17.50 började vi plocka jordgubbar (de stänger 18.00). Jag lyckades iallafall få ihop 2,7 kg jordgubbar på de minuterna! Snacka om kvalitativt kompisdejtande! I fredags hade vi även fint nattbesök av familjen Axelsson samt Jonas Pettersson (på tal om gamla skidgymvänner) från Piteå, de skulle vidare mot Trondheim på lördagsförmiddagen men det var trevligt!

 

Min helgkänsla som jag tjatar om, fick sitt igårkväll då jag var ledig från jobb och träning på eftermiddagen! Jag skyndade mig ut när det var uppehåll från regnet och grillade för första gången i mitt 21-åriga liv. Det blev riktigt gott om jag får säga det själv. Jag känner att den här återhämtningsveckan gjort sitt och jag ser fram emot att bli trött i Vålådalen med militärlaget i veckan, jag åker dit i eftermiddag och blir där till lördag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.