Ny vecka med nya möjligheter

Hej på er!

Lite häftigt att jag börjat känna min kropp och lärt mig känna igen hur förkylningar ter sig på mig. För jag hade, som tur är, rätt i att det blev en väldigt kort förkylningshistoria. Jag fick vila tisdag och onsdag, hade jag varit en tålmodig själ hade jag vilat torsdag också. Jag struntade dock i allt som hade med upptrappning att göra och har kört dubbla pass sedan dess. Tur för mig så slapp jag bakslag. Idag vilar jag iallafall och tar nya omtag imorgon och hoppas på en fin träningsvecka.

Inledde träningen med att sno Viktors mtb igen och cyklade två timmar i magiskt höstväder! Då gjorde det inte så mycket att jag gjorde världens mest ograciösa krasch i en lerpöl, cykelskor…..
Kvällsdejtade Viktor på Sportsgym. Har fortfarande träningsvärk från den där övningen.

För att summera känslan just nu så är det rastlös. Känns som att jag inte gjort annat än suttit hemma i lägenheten hela veckan då jag dels varit sjuk som sagt samt att jag inte jobbat något förutom i måndags. Men förutom de mest logiska fördelarna med att ha tagit det väldigt lugnt i veckan, som att kroppen verkligen fått vila och att jag inte känner av mitt säte något, så är jag otroligt motiverad för en tuff träningshöst. Det finns mycket att se fram emot och jag älskar verkligen hösten.

Ida Indahl drog med mig på Stortorget i torsdags. Tur var väl det då ÖFK tog sig vidare till Europaleage!
Gårdagens outfit inför första fartpasset på åtta dagar!
Dagens vilodagsprommis

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.