Pers och pappabesök

Goddag!

Igår sprang jag Torråsentest med Vintersportgymnasiet här i Östersund. Sprungit det alla tidigare tre höstar här i Östersund, dvs. 2014, 2015, 2016 och nu 2017. Det är en 3 km lång backe med två lite brantare partier, resten är relativt flacka. Jag ser det som en viktig avstämning varje höst och tar alltid chansen att haka på VSP. Tiderna jag sprungit på (i ordning från 2014 till nu) är 14.07, 12.36, 12.47 och nu fick jag till ett fint pers på 12.25. Förra hösten var jag rätt besviken när jag var 11 sekunder från personbästa då jag kände mig betydligt starkare än året innan, så nu var det skönt att få till en bättre tid, även om jag hade det lite på känn. Ärligt talat hade jag hoppats på mer igår men samtidigt känner jag mig lite sliten (vilket jag i och för sig  gjort varje tidpunkt för testet) och jag var dessutom några kilo lättare för två år sedan.

Målgången för två höstar sedan då jag monsterpersade med 1.40 minut.

I övrigt går dagarna bara fortare och fortare känns det som. I veckan har jag hunnit jobba lite, igår hann jag och Viktor gå ut och äta med min käre pappa som är i Östersund och jobbar i veckan, kul att träffa han en sväng! Imorse fick jag tacksamt sällskap av Evelina Bångman på ett 4 timmars crosspass. I eftermiddag vilar jag, jag ska packa inför vår Umeåweekend imorgon och laga det godaste vegetariska recept jag vet, svamp och spenatlasagne (tack Julia Virtala för receptet!).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.