Umeåweekend

Hejsan!

I torsdags styrde som bekant jag och Viktor norrut mot Umeå! Jag jobbade 8-13 och sedan körde vi ett gemensamt impulspass där jag var så fruktansvärt långsam att jag nästan började gråta, visserligen är Viktor en jävel på impulser men det var inte nådigt alltså.

Ofta när vi åker någonstans tycker jag själva bilresan är halva grejen, vi har en fin tradition att diskutera (ibland rätt hett) varvat med att lyssna på poddar. Nu körde jag sista biten i mörker och spöregn vilket kanske inte var jättekul, längtade ännu mer till snön i det läget. Men fram kom vi till sist kring 21.30 på torsdagskvällen och jag tror både min syster och Niklas hade lite kul åt oss. Vi var rätt hungriga och då är vi inte jättetrevliga mot varandra hehe…

Fint hade dom fått till det efter bara två veckor där!

På fredagen fick jag till två pass – ett med ESC (alltså skiduniversitetet där som hade hemmaläger i helgen lägligt nog) och på eftermiddagen löpning kring Nydalaspåren med Pernilla och en lycklig Smilla. Det var längesedan vi tränade ihop, jag satt ihop med Pernilla innan och under skidgymtiden. Det hon tränade, tränade jag. Alltid en milimeter bakom och åkte på hennes skidor. Så det var fint med lite nostalgi och en fin hösteftermiddag! För att återgå till förmiddagspasset så blev det skatetrösklar, 4 x 8 min samt 4 x ca 7 min med 2 impulser i varje intervall. Fin backe bjöd Umeå på och ett jäkla regnande och blåst. På kvällen var vi alla fyra rätt slut men vi lyckades fixa ihop fajitas till middag iallafall!

Viktor och en nyfunnen vän

På lördagen hade jag vilodag, den spenderade jag på Avion med Pernilla i 7,5 timme (!). Inte en optimal vilodag så klart men precis vad min skalle behövde. Så då får det bli så ibland. Till middag fixade vi den här svingoda laxen.

En med mörkt spikrakt hår och en blond och lockig

På söndagen vaknade jag av att det mer eller mindre dundrade mot fönstret av regn. Inte supersugen på veckans andra 4-timmars crosspass. Men, timmarna ska in som det så fint heter. Körde återigen med ESC ute kring Tavelsjö, 2.30 löpning följt av 1.10 klassiskt (eller de andra skejtade). Stigarna var omvandlade till forsande bäckar av allt vatten men löpningen var riktigt fin ändå, rullskidorna mindre kul och mer kallt kanske… Kall och trött var det fint att ta en varm dusch och få fin markservice av Pernilla som fixat lunch åt oss alla tre när vi kom hem. Vi tog det lugnt på eftermiddagen och började inte rulla från Umeå förrän vid 18-tiden. Jag summerar en fin helg som var precis det jag behövde. Hade gärna varit en dag till!

Blött!

…Imorse rivstartade jag veckan med A3/A3+ älghufs med skiduniversitet här i Östersund. Vi körde 4×6 min tröskel innan vi rev av 3 set med 5 minuter 15/15. Jag har ju inte kört överdrivet mycket syra i sommar så det kändes må jag säga. Nu ska jag ut och skejta och skölja ur koppen lite innan jag jobbar stängning ikväll på Hemmakväll. Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.