Toblach imorgon!

Goddagens!

Jag är i full gång med att packa inför morgondagen varvat med någon kaffekopp som slinker ner däremellan. Jag älskar att packa långsamt och liksom göra det i etapper under dagen. Däremot packa upp gör jag på under 10 minuter och alltid direkt jag kommer in genom dörren. Veckan har varit lugn träningsmässigt, jobbat en del däremellan och även hunnit med att bjuda in mig själv på te hos Petra och Anders!

Trots att jag tagit det väldigt lugnt har kroppen inte varit så fräsch i veckan. Så snabbt försvinner den där balansen jag pratade om haha! Kört ett enda fartpass i fredags vilket var i fredags tillsammans med militärlandslagskollegorna Frida Hallquist och Lisa K Svensson. Var ruskigt sugen på springa 3000 m löpning med universitet men insåg att det inte var något för kroppen i detta slag. Jaja, det kommer ju nya chanser framöver. Fick till fina tröskelintervaller iallafall! Igår sprang jag ett distanspass som var tänkt att vara i två timmar men pulsen var otroligt låg och jag orkade bokstavligen inte två timmar. Lite märklig känsla som elitidrottare. Hoppas dubbla vilodagar idag och imorgon räddar upp lite iallafall.

Som synes blir det tuffa träningsdagar framöver! Känns otroligt väl avvägt med läger just nu även om kroppen varit lite trött. Tror och hoppas detta är precis vad jag behöver. Ska njuta till tusen. Vi hörs från Italien!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.