Soltimmarna fortsätter rulla in

Lördag idag och därmed vilodag för oss! Den kändes väl avvägd efter torsdagens stavgångsintervaller och även efter distanspasset uppför Drei Zinnen igår förmiddag som tog på krafterna. 1300 höjdmeter togs på drygt 17 km, väl värt mödan när man väl var uppe dock.

Hyfsad morgonutsikt påväg mot passets start

Militärlandslagets damrepresentanter för detta läger, från vänster: Julia Jansson, Frida Hallquist, Lisa K Svensson samt jag själv.


Hittils har vi fått till 16,5 timmes träning på fyra träningsdagar. Dagarns går otroligt fort och för min del går de för det mesta ut på att längta till något. Frukost, förmiddagspasset, pastalunch, eftermiddagspasset och dagens höjdpunkt, middagen. Och lite kvällsaktiviteter i form av femkamp innan det är dags att se fram emot en ny dag!

Hyfsad avjogg i torsdags efter ett tufft stavgångspass uppför Monte Elmo


Bra mellan-passen-häng igår

Spanar ut mot Toblach på eftermiddagspasset igår

Idag är planen att inte göra speciellt mycket. Alla tog en långfrukost tillsammans, jag och tjejerna har varit och spanat in utbudet i byn och efter den dagliga powernapen blir det glass, lite pasta/olivolja/vin/parmesanshopping och spa innan middagen. Träningsmässigt har vi race imorgon, det blir kul att försöka åka snabbt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.