Kort lägesrapport från ett vintrigt Gällivare

En bild från just nu!

Goddag! Sedan i tisdags befinner jag mig som bekant i Gällivare med militärlandslaget. Vi är inkvarterade i två olika privata stugor uppe på Dundret. Här har vi blandat distanspass uppe på Hellnerstadion med den betydligt flackare banan på golfbanan i Malmberget. Vi har även hunnit med ett styrkepass samt en sprinttävling igår tillsammans med ESC (Umeås skiduniversitet). Idag har jag och de flesta andra tjejer en vilodag, det känns lite konstigt med vilodagar under läger då det brukar vara fokus på att just träna mycket, men nu är det ju lite speciellt såhär innan tävlingspremiär. Vi har iallafall myst på med långfrukost (vi lagar tillsammans i våra stugor) och nyhetsmorgon. Jag har även hunnit med en helt galet fin återhämtningsjogg här uppe på Dundret i vintersolen.

Känslan inför det som komma skall då? Jag är lite brydd i att jag fortfarande inte får till en vettig känsla tekniskt på snön. Kroppen är kanske inte heller exakt där jag vill ha den än, men det handlar väl om att försöka lita på planen jag har fram till nästa helg. Glädjande är väl ändå att det resultatmässigt gick bra under sprinten igår. Jag planerar att träna på lite fram till söndag innan jag börjar släppa upp ytterligare lite till nästa vecka. På söndag har vi bland annat träningstävling på cirka 10 km med ESC. Det blir spännande att känna på kroppen och se om jag minns hur man gör!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.