Gällivare

Snabb och spänstig? Foto: Sofia Henriksson

Goddag på er! Jag tänker att nu får jag ju faktiskt se till att skriva något på denna blogg eftersom jag de senaste dagarna har haft mer än dubbelt så många läsare än vad jag brukar – vet inte riktigt om jag skall tolka det som att många är fundersamma eller om folk vill gotta sig i någons misär. För så kan man ju summera premiärhelgen.

Resultatraden? Nja den har jag ärligt talat inte ens koll på själv, på fredagen kom jag på 80:e plats om jag inte minns fel, och efter det har jag inte brytt mig om att kika. Vet inte riktigt vad det ska ge mig. Helgen blev iallafall allt annat än jag trott och hoppats på. Det jobbigaste (som jag tror alla här vill läsa om) är att jag inte vet varför. I fredags kändes kroppen faktiskt helt okej, så chocken i mål blev rätt rejäl. Under lördagen var jag definitionen av obalanserad. Känslan innan och under loppet var nog det jävligaste jag varit med om, glädjen och motivationen till sporten helt obefintlig och därför bröt jag loppet efter varvning. Ingen idé att tävla om jag inte ens är sugen på att ta i. Sen får folk tycka exakt vad dom vill om det. Efter lördagen hade som alla känslor försvunnit helt och jag var istället uppfylld av en tomhet. Körde sprinten med riktigt kass känsla i kroppen, bra att få en genomkörare.

Orkar inte dra alla klyschiga fraser som finns, ni kan dem förmodligen redan. Jag kan väl säga såhär: jag kan bättre och det ser jag fram emot att få visa. Visst, det är svintrist att fortsatt vara ett sänke på premiärtävlingarna, framförallt när jag gjort allt i min makt för att få till det. Nu är jag äntligen tillbaka i lägenheten i Östersund och börjar om från scratch med träningen. Jag kommer tävla i Idre för det kan ju faktiskt inte gå sämre så… Har inte så mycket mer att skriva, nu har ni fått ett livstecken från mig iallafall!

Fint utanför bilen igår på min och Viktors resdag från norrbotten till jämtland!

2 reaktioner till “Gällivare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.