Träning, god mat och gott sällskap

…Ungefär så kan man summera min vecka! I måndags under min vilodag åkte jag som sagt och hämtade upp min storasyster, Pernilla. Vi har hunnit strosa på stan, käkat julfrukost på Jazzköket i torsdags, ätit goda middagar (vietnamesiska vårrullar, julbord, mac and cheese med grönkål och massa mer!). Dessutom har jag fått visa Pernilla skidspåren här, vi har kommit på världens skönaste grej som jag ska lägga in framöver – bastu på ÖSK efter andra passet! Dessutom har jag klämt in en personalfest och middag med Hemmakväll-gänget och det var förbannat trevligt som vanligt!

Gött

I träningsväg har jag även denna vecka fått in någon timme. Kroppen känns som sagt lite piggare även om det nu i slutet på veckan vänt lite, rätt naturligt när jag tränar på. Hade ett grymt styrkepass i tisdags där fokuset nog var det bästa på länge. På onsdagen hängde jag på Frida Hallquist och Evelina Bångman på ett fartpass där vi körde 10 min tröskel med enbart stakning, sedan 14 minuter 90/30 sekunder jobb följt av en skölja-ur tröskel.

Runt hela ÖSK finns det uppdragna smalspår. Jag drog ut Pernilla på ett igår eftermiddag och det slutade med att passet blev liite längre än tänkt. Jag hittar knappt runt spåren kring 22:an på sommaren till mitt försvar! Mysigt var det iallafall.

Idag lade jag in en extra vilodag. Otroligt skönt då både min to-do list är väldigt lång samt då kroppen kan behöva det inför imorgon. Det blev en rätt spontan anmälan till mitt första långlopp i år! Det blir första gången jag kör just 40 km (tidigare tävlat både Tjejvasan á 30 km samt Dundret runt á 50 km). Har inga mål direkt men vill såklart få till ett bra lopp. Nu ska jag kliva ur sängen och börja beta av den där listan, packning och tvätt inför hemresa efter tävlingen är högst i prio!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.