En tillbakablick på året som gått men med fokus framåt

Skellefteå i mars. Fick till ett fint lopp över 15 km klassiskt som jag var väldigt nöjd med! Blir kul att återvända dit i mars igen för SM!

 

Årets tuffaste lopp. Climben på WW-tour. Det var brant.
Årets räddaste ögonblick några minuter efter detta. Toppturpremiär under långfredagen med Mr.B! Toppen på Åreskutan 20.30.
Många fina löppass på Frösön har jag fått till! Här ett gott försök till Frösön runt, långpass på 3.30.
Toblach var absolut en av årets höjdpunkter!
Formmässigt var nog en höjdpunkt dagarna innan SM i Söderhamn. Kan fortfaranda gräma mig över att jag blev sjuk då istället, fick ju dock till fina lopp ändå!
Tjejvasan var ett riktigt kul lopp med mycket ”up and downs” för min del, men desto roligare för huvudet!

Gott nytt år! Jag tänkte inte summera 2017 mer än ovan. Det var ett kul år där jag fått ägna mig åt skidåkningen i nästan den utbredning jag önskar men samtidigt har jag haft mer tid till träning och återhämtning än någonsin tidigare.

För att tvärt gå vidare så firades nyåret in med ett genrep inför helgen. Mia Eriksson och Piteå Elit-gänget arrangerade träningstävling á 10 km skate. Jag slutade femma och var dryga minuten efter segrande Lovisa Modig. Känslan i kroppen är inte katastrof men jag sliter fortfarande ont med teknik och tryck. Absolut ingenting kommer gratis som det kan kännas som när man är i fin form. Tappade även för mycket andra varvet jämfört med mitt första för att det ska vara godkänt. Men, det är väl det träningstävlingar är till för! Förhoppningsvis disponerar jag krafterna som finns i kroppen i helgen betydligt bättre. Resten av nyårsaftonen firades även den i Piteå med ungefär samma gäng som på tävlingen, väldigt trevligt och lagom för en trött skidåkare som inte är van att vara uppe längre än 22.30…

Snön faller rätt tätt här i norrbotten och det är en fröjd att ta sig ut i spåren. Idag har jag kört lite lättare intervaller i form av supraintervaller och imorgon har jag vilodag. Överlag är jag väldigt redo för tävling i helgen, sen blir det som alltid skönt efter många veckor hemma, skönt att få installera sig i lägenheten i Östersund igen nästa vecka.

2 reaktioner till “En tillbakablick på året som gått men med fokus framåt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.