Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder

God morgon!

Idag har jag en otroligt efterlängtad vilodag, och därmed ett klassiskt ”vilodagsinlägg”! Första veckan tillbaka i vardag och rutiner i Östersund har gått väldigt fort. Dels har jag tränat en hel del, dels har jag hunnit jobba lite, träffat vänner och umgåtts med Viktor (läs: tvingade han göra lördagsmiddag med mig).

Man vet att man inte varit på jobbet ett tag när man får öppna sin julklapp nu…

Östersund har bjudit upp till riktig vinter må jag säga. Kalla mig lat men herregud vad less jag är på att bylsa på mig kläder i oändliga lager, tejpa kinder, torka alla kläder och airtrims. Det blir ett sådamt projekt att ta sig ut varje gång… Det är såklart otroligt vackert ute, men hälsosam vet jag inte om jag skulle kalla mig själv. Genom alla år jag gjort det jag gör har jag tyvärr lyckats förfrysa diverse kroppsdelar någon gång och man tycker ju att jag borde lärt mig. Men icke. I veckan har min överläpp samt kind fått ta smällen för mitt slarv. Jaja, nu har jag förhoppningsvis lärt mig ytterligare något. Jag har försökt samla lite timmar ute i kylan men det har blivit många pass inomhus på Sportsgym också. B la. två styrkepass då min styrketräning blev lite lidande uppe under julfirandet, ett fartpass på stakergon (30-30 sekunders jobb i 20 minuter och verkligen hålla samma tempo/watt, huvvaligen så grisigt det är!). Ja slängde även in en tre minutersintervall på löpbandet för att se om jag fortfarande har någon fart i spirorna, och det får jag väl ändå säga att jag har när 3.25-tempo kändes behärskat.

Hittade detta mitt ute i skogen när jag var ute på ett skido-spår, likt en oas i öknen, gött!

Har även haft mina svackor i veckan. Kroppen blev väldigt trött efter mitt första styrkepass samt fartpasset inomhus i kombination med en del mängd. I samband med ett muskelfäste i biceps (skrev triceps i förra inlägget) som spökar. Det blir väl så när jag inte åkt så som jag vill, att motivationen tryter lite och det tycker jag är helt okej i de lägena. Det hade ju varit värre om jag varit likgiltlig.

Men som man säger, ny vecka och nya möjligheter! Jag är taggad för en vecka utan rysskyla, lite jobb, min 22a födelsedag och tävling i helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.