Lite flyt, tack!

Goddag! Här kommer en helt osammanhängande lista på tankar just nu:

  • Inget i denna säsong ska tydligen gå enkelt och i min väg. En lättare förkylning förstörde min viktiga träningsvecka inför Ulricehamn och februariform. Var taggad på tävling igår men fick kasta in handduken, surt. Kommer träna imorgon då det redan nu känns bättre, så det blev som sagt en väldigt kort historia. Men ändå, lite flyt kan jag väl få?
  • Är nu hela 22 år! Tycker inte om att fylla år då jag fick åldersnoja när jag nådde 20-sträcket. Fick iallafall en fin födelsedag!
  • Kanske borde jag bli klok nu när jag faktiskt är just 22 år, men jag verkar aldrig lära mig att saker och ting aldrig blir bra när man stressar. Note to self: ge fan i att stressa.
  • Min tant-ådra rycker verkligen nu när det börjar bli ljusare ute. Har ett jäkla craving efter nya krukväxter och allt som är grönt. För mina växter hemma är allt annat än gröna för tillfället. Får jobba på mina gröna fingrar.
  • Supportade Viktor till stakvinst igår i Offerdal, kul att se att någon i hushållet har tryck i kroppen!
Fördelen med att inte träna på förmiddagen: hinna se skidor på förmiddagen!
  • Kommit igång fint med styrketräningen igen senaste två veckorna. Nu ska jag ägna mig åt att knåpa ihop ett nytt styrkeprogram. Lika bra att göra något vettigt när jag inte är ute i skidspåret.
  • Vilken skillnad på ljuset utomhus, tänker tillbaka bara för en månad sen (som visserligen var årets mörkaste dag). Nu längtar jag till att Medvinden (isvägen) här i Östersund öppnar så jag kan inviga mina långfärdsskridskor, åka skidor på isen i morgonsolen och ta en lördagspromenad med övriga Östersundsbor en solig dag.
Här snackar vi bra morgon ute vid Andersön!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.