Lite trött kropp efter en tuff vecka

Hej på er!

Föregående vecka bjöd på tre intervallpass. Tisdagens löp och stakergo-pass kan ni läsa mer ingående om i föregående inlägg, dagen efter hade skidunivsersitetet/Mattis Persson styrt upp trösklar med A3+ inslag.

Vi tjejer körde totalt 4 stycken 6 minuters intervaller, där de 2 sista minuterna var A3+. Jag var rätt seg på uppvärmning och första intervallen men kände att jag kom igång förvånansvärt bra sen, kul att känna fart i benen och kul att känna att tekniken stämde bättre än på länge! Bådar gott inför Ulricehamn i helgen.

Suddig skärmdump från tredje intervallen, när A3+-biten precis börjat.

På lördagen fick jag in en efterlängtad tävling i benen. Det behövde jag då jag inte tävlat sen Piteå (!). Förra helgen blev jag ju tyvärr sjuk. Otroligt trist med så få tävlingar denna säsong. I lördags blev det 10 km stakning här i Östersund. Hade gärna sett en tyngre bana som varit mer lik de tävlingssituationer vi har i vanliga fall men nu blev det stakning och det är bättre än ingenting!

Tycker jag hade en rätt bra känsla innan start men en kombo med lite halvtaskiga skidor och en väldigt stark Jenny Solin slutade med att jag fick släppa Jenny i princip direkt från start. Slutade till sist tvåa med 28 sekunder upp.

Just innan målgång
Satte tyvärr inte tekniken alls ser jag i efterhand på film…

I övrigt i veckan har jag jobbat måndag kväll, torsdag kväll och hela fredagen. Varit sliten och trött igår. Lördagsdejtat Viktor med trerätters hemma.

Tryffelchips med parmesankräm och skagensnittar
Röding, potatismos, brynt smörsås, wasabikräm och sotad purjolök. Det gick ner även om mitt upplägg behövs jobbas på….

I veckan blir det finjustering på formen innan avresa till Ulricehamn på torsdag! Det ska bli så kul att få ställa sig på startlinjen ”på riktigt” igen. Jag tycker kroppen känns bättre än tidigare i år, kanske inte just idag då jag fortfarande har en helt störd träningsvärk i hela ryggen från stakningen samt att jag gymmade igårkväll. Men imorgon får jag vila efter 8 dagar i rad med träning. Sen blir det lite formpressarpass inför helgen.

Idag har jag förmiddagsvila innan jag styr mot Järpen i eftermiddag för ett teknikpass med Johanna Ojala, det ser jag fram emot!

Avslutar detta inlägg med denna bild. Vet att Marwe använt sig av denna bild i reklam i Finland men satte nästan frukosten i halsen när jag såg denna bild på instagram igår! Ingen liten bild på mig på idrottsmässan ISPO…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.