En vecka med lite av varje

Goddagens!

Sitter i soffan och varvar FIS-appens liveresultat från Viktors tävling i Norge blandat med OS-skidskyttet. Kan summera en fin vecka där jag verkligen fått in lite av varje. En spontanfika med Petra i onsdags kväll. Gymdejt med Viktor följt av filmkväll (nya Bladerunner var riktigt bra!). Tävling i Åsarna igår. Mellomys med Lisa och Jenny. Och en hel del träning!

Träningsmässigt kämpar jag på med en rätt kass känsla. Inledde veckans första träningspass med en hederlig väggning. Det händer inte ofta och jag förstår fortfarande inte hur det kunde ske då jag dels haft vilodag dagen innan och då jag inte tycker jag slarvat med energi. Men, det summerar väl denna säsong rätt väl – ingen logik i hur kroppen reagerar på saker och ting. På torsdagen fick jag till ett klassiskt tröskelpass med min militärlandslagskollega, Frida. Alltid fint med sällskap, framförallt då kroppen var rätt halvdan!

I torsdags blev jag gräsänka över helgen då Viktor som sagt är och tävlar i Norge. Det har inneburit lite logistikproblem då han tog med sig vallaställ och bil! Gud vad jag insåg att det är fint med bil, och vallaställ nere i garaget… Har iallafall lyckats kånka upp valla och skidor till Sofia Henrikssons vallabod i deras källare och försökt få fart under skidorna inför ICA-loppet igår. Fick åka med universitetets buss till Åsarna och väl där fick jag förstklassig hjälp av familjen Solin! Loppet är väl inte så mycket att säga om egentligen, ingen kanonkänsla i kroppen, jag valde att staka på ett nyslipat klassiskt par. Låter bli att analysera vad som var fel med vallning/skidor men surt att bli omåkt i den längsta utförskörningen av åkare med fäste. Tycker jag krigade på det jag kunde och slutade till sist trea efter Jenny Solin och Jonna Sundling!

ICA-loppet 17 km

Idag har jag haft en fin start på dagen. OS-tittande halvt vaken inlindad i tusen filtar och täcken innan jag blev upplockad av Petra och Anders för ett pass vid Spikbodarna! Nu ska jag planera för en vecka där jag faktiskt bestämt mig för att bryta lite på mönstret i min träning. Ska inte träna särskilt mycket alls. Känns som att jag inte har så mycket att förlora faktiskt! Ser fram emot två tävlingar: i Ås på tisdag kväll samt stadsprint i Umeå på fredag innan jag jobbar helgen ut! Nu ska jag ta det lugnt innan jag ska möta upp Anders för ett gympass i eftermiddag! Så tacksam över att någon som verkligen kan sin sak har tid och lust att hjälpa mig lite!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.