Barebells och hur en vilodag kan se ut

Goddag!

Blir så roligare att blogga när det rullar in mer och mer kommentarer här, kul att ni har tid att skriva lite, jag uppskattar det verkligen! Annars har jag en skön vilodag idag efter en jobbhelg och lite träning. Jag och Viktor körde som jag nämnde lite kort en träningstävling igår mot varandra. Till helgen har vi en kort prolog på 3 km vilket är en klurig distans, kort men ändå nog långt för att hinna bli väääldigt trött. Vi mätte upp en liknande banprofil som den i Örnsköldsvik och jag dealade till min 1 minuts handikapp (Viktor tyckte först att 45 sekunder var nog mycket, snacka om att överskatta min åkstyrka!). Jag tycker att uppvärmningen kändes kass men väl igång gick det över förväntan ändå. Försökte verkligen intala mig själv att det var ”på riktigt”. Höll mig till min plan av disponeringen av krafterna (vilket är en av mina stora svagheter). Viktor åkte ikapp mig med ca 400-500 meter kvar om jag uppskattar vilt, vilket jag tycker är okej. Kom inte alls upp i puls (maxpuls 170, vilket är 15 slag under max) om man jämför med min upplevda ansträngning men kanske hade föret sin del i det hela då det kommit 1 dm nysnö.

Med erfarenhet av att stå i kassan på Hemmakväll kan jag konstatera att Barebells produkter är otroligt eftertraktade. Därför är jag så glad över att ha fått hem just Barebellsprodukter i fredags, det kommer underlätta otroligt mycket i min återhämtning. Som jag nämnde i detta inlägg så är ett av mina förbättringspunkter bättre protein (och kolhydratsintag) efter träning. Att kroppen behöver protein inom 30 minuter efter träning tror jag man inte behöver vara elitidrottare för att ha koll på. En Barebellsbar innehåller 20 g protein, puddingen 20 g och milkshaken 24 gram (och dessutom laktosfri vilket jag är glad för, hehe). 20 gram protein är jäkligt mycket att få i sig på ”naturlig” väg. I ”Maten bakom resultaten”,  kan man läsa att det exempelvis motsvarar 3 ägg… Precis som Hemmakvälls Barebellkampanj i veckan löd ”Lyxprotein till pangpris” så är alla produkter extremt lyxiga; goda smaker, mycket nötter om det ska innehålla just nötter samt en kort innehållsförteckning (vilket jag värdesätter högt). Mina favoriter är baren ”Caramel Cashew” och milkshaken med chokladsmak!

Dessutom har jag glömt att säga att jag är uttagen till Militär VM i Hochfiltzen i april med några ur detta gäng! Så sjukt taggad och glad över detta faktum!

Åter till min vilodag innan jag avslutar detta mastodont-inlägg! Är så glad över att ha lite mer krafter än vanligt i ”vardagslivet” när jag inte tränar så hårt. Började dagen men en långdusch och en rejäl stretch och tennisbollssession av kroppen. Har även sysslat med något jag skjutit upp cirka hur länge som helst. Plantera om alla krukväxter. Eller ja, de som inte redan hunnit dö. Lite kul att jag som älskar att pilla med växter verkar ha noll gröna fingrar. Drog med mig en hemskt ovillig pojkvän på veckohandling och införskaffade även några nya stand-in:s till de som fick möta komposten idag. I något jag måste ha ärvt av mina mamma så har jag dessutom i allt kaos satt igång att frosta av frysen och allmänt ändra om här hemma. Lite manisk, ja…

3 reaktioner till “Barebells och hur en vilodag kan se ut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.