Veckan i korthet

Hej på er!

Tänkte slänga in en liten rapport om senaste veckan:

Måndag: Vilodag och eftersom jag var så trött på söndag kväll så tog jag tag i väskan och tvätten på förmiddagen istället. Efter att ha veckohandlat, solat solarium (!) och lunchat med Viktor på Jämtländska matsalen lade jag igen skidorna från i helgen nere i garaget. Ägnade resten av dagen av att slötitta på serier och läsa lite tidningar från biblioteket.

Tisdag: Körde ett förmiddagspass tillsammans med Lisa Vinsa innan dusch på ÖSK och lunch därefter. Hem och vila och till mitt senaste projekt – baka kardemummabullar med surdeg. Det blev skit så efter att ha gymmat på eftermiddagen så for jag förbi ICA och köpte nya ingredienser. Till slut fick jag till det någorlunda och var klar kring 22-tiden…

Onsdag: Laddade upp med grötfrukost innan jag skulle köra ett kortare tröskelpass på stadion. Har funderat hur jag ska träna i veckan för att försöka bibehålla den fina känslan från helgen. Efter att ha rådfrågat Rikard kunde jag känna mig trygg i att fortsätta ta det lugnt. Körde 3 x 7 minuter tröskel med ok känsla. Lunchrejsade med Viktor förbi en massa affärer ute på Lillänge och tvättade bilen. Sen följde jag ut i solen och var fotoassistent till Sofia och Viktor innan jag blev upplockad av Jenny Solin för en tacokväll. Intensiv men hemskt rolig dag!

Gröttallriken of the day! Med kiwi, mandel, blåbärssylt och messmör! Sjukt gott med det sistnämnda.
Från Viktors fotosession
En okej nedvärmning

Torsdag: Tidig uppstigning kring 7-tiden för att börja jobba 8-13. Hem och äta snabblunch innan Frida Hallquist plockade upp mig för att tillsammans hämta våra uniformer till militär-VM. Hem och grissova lite innan jag hann slänga in dagens surdegsprojekt (rågsurdegsgrund, första gången jag lyckades helt enbart med surdeg som jäsning!) innan middag. Sedan mötte jag upp Ida Indahl på stadion för lite kvällsträning! Fint men kallt! Sen var jag trööött resten av kvällen och stretchade lite innan sovdags och lite tv-tittande.

Fredag: Vaknade till -26 nere vid oss (!) och segade mig ut på passet tills det var varmare. Rev av ett kort impulspass som var helt underbart. Räls till spår, strålande sol och en väldigt pigg kropp. Lunch och sedan har jag hängt med Viktor och Cooper (som hänger hos oss idag) framför skidorna på tv. Ska springa en halvtimme efter mig eftermiddagsnap och sen jobbar jag 17-23!

Dagens frukost!

 

Dagens outfit
..Och dagens boys!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.