Nog med påskfirandet och mot Hochfiltzen!

Påsken är verkligen min favorithögtid – vårvinter, god mat och tid med familjen. Efter SM satt det verkligen fint med några dagar hemmavid i Luleå och sedan hos svärföräldrarna i Teuger. Varit väldigt mätt på skidåkning och istället tagit träningen lite dag för dag, beroende på sug. Fått in ett sjulgymnastbesök samt en rejäl massage av kroppen vilket fått ländryggen bättre men inte helt hundra.

Påskens enda ”dåliga väder” i onsdags ute i vår stuga på Sandön! Det var väldigt fint detta till trots!
Styrde upp en rejäl påskbuffé i torsdag!
…Och en rejäl påsktårta på det!

Vädret verkar ha varit kanon i hela Sverige, jag är så tacksam för dessa ladda-batteriet-dagar hemmavid men igår var det dags att styra söderut igen. Hemma i läggan i Östersund kring 17.30 och sedan var det bara packa om, se efter mina stackars blommor och sen sova. Imorse flög vi från Frösön och nu sitter vi på Arlanda i väntan om att ta oss ut på plattan och boarda ett Herkulesplan mot München och sedan vidare mot Österrike. Vi blir där till söndag och jag tävlar på fredag, 10 km skate med intervallstart. Har sett fram emot denna vecka hela året så nu ska jag njuta! Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.