Bruksvallarna, inställd sista start för i år och lite googlebränna på det

God söndagkväll på er!

Veckan som varit blev faktiskt heelt fantastisk. Jag njöt så mycket av att vara hemma i Östersund måndag-onsdag innan vi rullade vidare mot fjälls. Var sugen på att träna, så då tränade jag. Blev mina första tvåtimmars pass på väldigt länge. Passade på köra torråsenspåren medan de fortfarande var åkbara, åkte på skaren på Storsjön (behöver nog inte säga hur fint det var), åt lunch på Jämtländska matsalen och gymmade för första gången på en månad. Det kändes inte bara en eller två dagar efteråt utan mer tre och en halv dag efteråt… Oavsett var det så skönt att inse hur fin vardag man har.

Parkerar här resterande del av kvällen

På onsdag blev jag och Viktor upplockade av Karl Edenroth och tillsammans kom vi fram till Ramundberget kring 19 på kvällen. Jag var lite orolig inför att komma in till min stuga för veckan då jag kände 2/12 människor i den, resterande kände jag igen vissa namn, andra var helt nya bekantskaper för mig. Men wow, vilket gäng vi varit! Haft så kul och skrattat så mycket! Vädret har varit helt sagolikt varje dag och det har inte funnits mycket att klaga på. Jag har tyvärr väldigt få bilder, men jag har verkligen varit i nuet och njutit av varje sekund. Har ju inte hunnit åka så mycket skidor på vårkanten de tre sista åren!

Våfflor och en tunnbrödrulle med rödingröra uppe vid Össjöstugan i fredags. Björn fick föreviga detta efter jag börjat hugga in på våfflorna, inte har jag tid att fota sånt själv… Och på tal om något helt annat, min lusekofta kan vara bland de finaste jag vet – och det är min mormor som stickat den?! Snacka om hantverk.
Langa dricka till Piteå Elits åkare under Fjälltoppsloppet, norrbotten håller ihop!

För min egen del blev det tyvärr ingen start under hela helgen. Vi fick inte ihop något stafettlag i klubben för teamsprint och då jag har varit lite halvsjuk i mitten på veckan kändes 35 kilometers tävling med två slalombackar inte så lägligt. Trist då jag fortfarande inte under mina 22 år kört Fjälltoppsloppet! Egentligen inte konstigt att kroppen är lite trött av allt flängande och farande sista veckorna, nu blev det ju som tur var en väldigt kort och lindrig historia, men lite otajmad… Nu är jag iallafall hemma igen och blir här många veckor framöver. Jag ska njuta av ”semester” och träning i den takt jag känner för. Vecka 17 börjar ju ”nya året” igen och jag hoppas jag hunnit klura på hur kommande säsong ska se ut och vad jag vill ha ut av den tills dess! Mycket att analysera och förbättra.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.