Mot Luleå!

Goddag!

Imorse vaknade jag lagom trött efter en jobbhelg (vilket innebär rätt sena kvällar) och alarm på 05.00 för ett flyg som lämnade Frösön 06.30. Dock så väl värt då jag landar 9.30 i Luleå! Brukar inte flyga hem men jädrar, så smidigt! Har haft en sådan hemlängtan även om det inte var allt för länge sedan sist, så nu blev det en spontanare hem lagom till valborg. Skulle ha varit gräsänka veckan ut plus att jag tänkte försöka kräma ur det allra sista ur vintern uppe i Luleå. Rimliga skäl att fly Östersund….

Veckans craving är utan tvekan falafel. Här blev det en akutlunch igår: falafel, citronaioli, quinoa och lök x 3 (picklad, rå och rostad). Bra restlunch alltså!
Och en födelsedagsdessert till en viss herr i huset i tordags: frusen banan, Barebells hazelnut cream, snabbkaffe och lite salt!

Senaste veckan har jag fått till bra komma-igång-pass med b la två skarpass! Ett ensam uppe vid Svartsjöarna och dagen efter i mäktigt gubbtempo med Frida Hallquist, Oskar Kardin och Andreas Holmberg! Det var gött. Första intervallpasset för träningsåret blev 6×5 min tröskel på stakergo varav den sista intervallen blev på löpbandet. Vårformen är ej glänsande om jag säger så. På löpintervallen fick jag nöja mig med ett tempo på 3.55 trots att jag var optimist och ställde in det på 3.45-fart först. På stakintevallerna ville jag inte snitta över 2.00min/500 meter men fick bekänna färg redan på andra intervallen och på sista stakintervallen låg jag kring 2.10min/500 meter. Viktor som körde bredvid var nöjd över min misär… Brukar inte vara så dålig på hålla ihop det men som jag sa, det kan bara bli bättre nu då!

Sjukt med skare i Östersund den 26e april!

Igår tog jag Viktors mtb och styrde mot Rödön via Dvärsätt. En klassisk rullskidrunda men nu på cykel. Kanske inte superupphetsande attt cykla mtb på landsväg men så fick det blir, lätt värt med tanke på målet! Kombinerade lite nytta med nöje och sladdade in på en gård på Rödön och valpmyste lite med mamma och pappas nya älgdräpare som de hämtar hem i början på juni! En riktigt härlig vårdag, älskar att se hur alla krattar gårdar, rensar skräp och börjar bygga majbrasor. Jag var ute två timmar och var trött och hungrig väl hemma kring 13-tiden. Panikpackade lite innan en powernap och jobb 17-22.

Lagom kär
Nån av dessa små pluttar är alltså Manne!

Har ju lovat en säsonssummering och mina tankar kring säsongen som stundar. Håll till godo ett tag till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.