Nu är jag igång på riktigt

Hej!

Ja, efter denna vecka kan jag bocka av ett antal 2 timmarspass på löpning, klassiska intervaller och allmänt gjort rullskidspremiär. Överlag är det första veckan med en tydlig plan vilket känns riktigt bra. Jag har haft möte med Mattis Persson på skiduniversitet i måndags och känner mig trygg och förväntansfull med de tankar som bollats, de insikter jag fått samt den plan som lagts. Några punkter jag kommer fokusera på (som jag kanske nämnde lite kort i föregående inlägg) är:

  • Ännu mer löpning. Ca 50% är planen.
  • Struktur på mina träningsveckor. Dvs. mer tid för vila. Och när jag tränar, tränar jag. Inte så mycket ”halvdant” som jag tidigare planerat in själv.
  • Längre tröskelpass.
  • Planerad ökad träningsdos med ca 80 timmar.
  • Mycket lägre belastning under säsong.

Veckan i stort har varit härlig, mycket beroende på den försmak av sommar det bjudits på! Eller ja, rent krasst så har dessa senaste dagar bjudit på mer sommar än hela förra året i Östersund… Jag har bland annat dragit med mig Viktor ut i tisdagskväll för lite valpmys. Uppskattat av oss både vågar jag påstå! Rensat vårt kaos till förråd. Jag har försökt börja ta tag i min halva jägarexamen och skjutit lite igår mellan passen, superkul! Nu är det verkligen bara ta tummen ur så detta blir gjort en gång för alla… I torsdags grillade vi ute i solen tillsammans med Bettan Högberg och Daniel Gustavsson, också himla trevligt! Ikväll och imorgon väntar jobb, imorgon har jag även veckans andra vilodag. Sen kör jag igång på måndag med träningsårets första mängdvecka!

Inte ens Viktor kan motstå lite valpcharm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.