Härligt veckoslut

Hej!

Vilka härliga sista dagar jag haft! Känner mig väldigt tillfreds med allting för tillfället och så blir det när jag får alla pusselbitar att stämma med träning, träffa vänner och familj, ta mig ut och göra lite vardagsbrytande – typ äta god mat osv!

Bra gänghäng uppe vid Frösötornet!

Fredagen bjöd på sol, inte överdrivet många plusgrader men alldeles lagom. Nyhetsmorgon och vakna i lugn och ro innan intervallsstart 9.30 med skiduniversitet. Tror vi var rekordmånga med, iallafall de gånger jag varit med så har vi nog aldrig varit så många, kul! Jag hade inte någon vidare dag men passets mål och syfte uppfylldes. Lite bortskämd med att alltid vara i fin vårform men inte i år riktigt… Dagen fortsatte med förträfflig lunch på Jämtländska matsalen innan jag hämtade ut nya marwe-rullskidor! Ska bli spännande att testa deras klassiska rullskidor, för att deras skate är de bästa på marknaden är nog redan rätt vida känt. Eftermiddagen bjöd på löpning med Sofia och Marcus Grate (och Cooper) innan jag sedan fortsatte vidare till Lisa Vinsa för middagshäng!

Racerpremiär för min del i Sverige!

Lördagen innebar landsvägsdebut för min del i Sverige! Har cyklat landsväg på Mallorca för två vårar sedan men jag hade redan hunnit glömma hur man växlar som hederligt folk… Hursomhelst! Jäkligt kul träningsform och i tillägg till det fint sällskap och väder. Lite plustid men jädrar vilken bra start på dagen! Tack Bettan för lånet! Jag hann strosa runt lite på stan och baka bröd innan mamma och pappa rullade in på Strandvägen kring 16-tiden. Vi åt lite plock och bubbel medan Viktor gymmade och for sedan ut till Rödön för ytterligare lite valpmys med Manne och hans crew samt kaffe och fika i solen!

Sedan styrde vi mot stan igen för middag på Republiken!
Ibericogris för min del!
Och en äppeldessert på det, brynt smörglass var ju lika gott som det låter!

Söndagen har inneburit vilodag för mig. Jag körde lite rörlighet och tog det lugnt innan mamma kom förbi och vi gick loss i städartagen. Hon har haft med sig vattendamsugare plus fönsterputs så kaoset var ett faktum:

Pappa ansåg att det var för högljutt så han väntade utomhus… Vi avslutade deras snabbvisit med plocksallad och sightseeing på Frösön!

Summerar en vecka med 21 timmar och 36 minuters träning plus en himla massa kul på sidan om. Slås av hur mycket man hinner med när man inte kombinerar träning och jobb. Även om jobb är kul det också såklart! Nu väntar en lite lugnare träningsvecka med jobbhelg i helgen. Nu ska jag ut och njuta av sommarvädret och äta min och Viktors paradrätt – hamburgare!

2 reaktioner till “Härligt veckoslut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.