Konstateranden från senaste dagarna

Godkväll!

Som vanligt bloggar jag nu när jag parkerat i soffan för kvällen. Tröttheten fysisk och mentalt är ett faktum, jag var nämligen på möhippa i Stockholm i helgen och tröttheten har kommit lite i efterhand! Det var nog dels stressen över att en stackars norrlänning skulle hitta och ta sig fram, blandat med stekhet värme och alla intryck av att få träffa kära vänner från skidgym som firade att världens bästa Petra gifter sig med sin Anders i sommar!

Lite snabba konstateranden:

  • Tunnelbana är inte lätt för en stressad tjej från norrbotten.
  • Jag kommer aldrig bosätta mig i Stockholm.
  • Poledancing är verkligen Petras grej. Inte min.
  • Planera inte en en löptävling på asfalt á 10 km två dagar innan du ska strosa runt i hela Stockholm, dina vader kommer inte tycka om dig efter det.
  • Suget efter Stockholm Marathon i 29 graders värme var inte stort varken före eller efter att ha sett det live.
  • Man kan faktiskt vara tacksam för att komma hem till ett Östersund med nordvästan vindar á 18 sekundmetrar och 7 graders värme!
Poledancing var jobbigt, gjorde ont men var riktigt kul emellanåt som ni kan se! Den där inre gudinnan man skulle hitta inom sig hittade jag dock aldrig!

Alltid lika kul att träffa den här bruden!
Världens härligaste, varmaste person!
…Och som grädden på moset fick jag en heldag i Stockholm med syster på söndagen! Efterlängtat!

Veckan som kommer är en intensiv sådan, kanske inte ur belastningsaspekt men det blir mycket jobb och planerande för vad som komma skall! Det blir kul såklart, men jag har lärt mig att jag måste backa några steg ibland och som idag fick jag stryka att jobba extra och faktiskt fokusera på återhämtning. En klapp på axeln till mig själv för det! Imorgon tar jag morgontåget till Åre där jag blir över dagen, det ser jag verkligen fram emot! Dessutom är mina dagar som gräsänka räknade då Viktor kommer hem igen på kvällen, det ser jag också fram emot!

Long time no matbilder på denna blogg! Dagens mellis. Kan varmt rekommendera ”Maten bakom resultatens” träningsgranola, väldigt god! Tyvärr inte lika prisvärd som jag trodde, det blir nog köpesmüsli framöver… På tal om mitt surdegsbakande är jag inne i en riktig formsvacka. Jennys snabbtips i surdegsbak: 1. Var inte stressad
2. Använd en våg
3. Det finns egentligen ingen logik, håll tummarna!
4. Återigen, stressa inte.
Snart använt Maurtens drinkmix i en vecka, håll tillgodo för en recension och mina tankar inom kort!

Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.