Det här med att alltid behöva blogga ikapp

…Varför blir det alltid så? Tänk om man bara skulle finna tid till att blogga regelbundet istället! Jaja för att backa bandet och kort försöka sammanfatta senaste veckan:

  • Nationaldagen, alltså förra onsdagen, bjöd på morgontåg till Åre där jag plockades upp av Lina och Gurra i ett somrigt Åre nationaldagen till ära (molningt, 3 grader varmt). Det bjöds på stakintervaller i form av en A2/tröskel uppför Ullådalen samt lite kortare stakintervaller i form av 10 min 40/20 samt 5 min 30/30. Fint och framförallt väldigt inspirerande pass att få staka med årets Vasaloppssegrare!
Eftermiddagslöpning runt Totthummeln! Åre är bra fint alltså!
Jag och katten delade på gästrummet under dagen!
Lina kan det här med att vara gästvänlig. Och det här med att laga mat. Hennes asiatiska sallad med älgkött skojar man inte bort i första laget!
Suddig skärmdump från Ullådalsbacken. Min uppförsstakning har verkligen förbättringspotential!

Torsdag till söndag gick i jobbets tecken. 8-13 på torsdagen och 17-23 de andra dagarna (eller ja, till 22 på söndagen). Däremellan skulle det in en hel del träning, bland annat stavgångsintervaller i Almåsa (3 x ca 20 min) med universitetet där jag hade en rätt kass dag. Lördagen bjöd på 3 timmar skate för att sedan åka ut till Krokom och träningsskjuta inför min eventulla jägarexamen snart! Väldigt intensiva dagar där jag tyvärr känt att återhämtningen legat på minussidan. Så blir det ibland och jag har försökt trösta mig med att det bara är tillfälligt.

Ytterligare en suddig skärmdump från i Söndags. Petra och Anders drog med oss ut på Frösön för att testa lite svingar på golf! Svinkul! Bör inflika att jag vann puttävlingen också! Dagen avslutades med glass innan jag började jobbet.
  •  Igår, måndag fick jag pusta ut lite och mest fokusera på träning.  Klassiska tornetintervaller på förmiddagen och 1,5 timme löpning på Frösön på eftermiddagen. Och få umgås lite med min käre sambo som jag knappt sett röken av trots att han varit hemma sedan i onsdags! Hann även ut en sväng för hagelskytte på kvällen, så tacksam att jag får hjälp med detta så jag får tummen ur och tar tag i detta! Nu börjar jag se ljuset i tunneln!
När man behöver en extra kopp kaffe innan andra passet vet man att man lever
Maurtens drinkmix räddade mig verkligen idag, tror inte jag hade tagit mig hem annars…
  • Idag har jag skrapat ihop 2,5 + 2 timmar träning. Egentligen skulle jag sitta på ett flyg påväg hem mot Luleå just nu men det blev inställt tidigare idag (?) så jag kör hyrbil upp imorgon eftermiddag istället. Egentligen lika bra för jag vet inte när jag skulle ha hunnit packa egentligen?! Status just nu är trött, trött, trött. Mest i skallen men kroppen var inte fräsch på eftermiddagen heller under mitt mtb-pass. Nu ska jag iallafall försöka mig på nån slags semesterfeeling hemma hos mamma och pappa. Det behöver jag uppenbarligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.