Tre dagar hemma i lägenheten

Godmorgon!

Lägret i Boden avslutades med tre timmar skate innan vi satte oss i en av Försvarets pickuper vars AC var sönder och rullade mot Östersund. Det var en lite halvjobbig resa, men skönt att komma till lägenheten efter tre veckor borta! Väl hemma har det varit tre intersiva dagar:

Måndag: Jobb 9-16. Packade upp 1 ton lösgodis då norskarna invaderar Östersund i veckan under den pågående Storsjöcupen, det tog ett tag! Packade sedan upp, handlade och tvättade innan jag blev upplockad av Sofia och Cooper för ett kvällsdopp i Bynäset i den underbara sommarkvällen som Östersund bjöd på!

Tisdag: Bettan och Danne frågade om jag ville med till Vålådalen för fjällöp vilket jag inte kunde tacka nej till, stuvade om lite i träningsplaneringen och rullade mot Vålådalen kring 7.30. Den utlovade strålande solen blev istället 10 grader och mulet men det gjorde inte så mycket, vi sprang 3 timmar kring Issjödalen och pyramiderna! Vi avslutade sedan vår dagstrip med lunch i Kretsloppshuset i Mörsil som jag hört gott om, och som det levde upp till sitt rykte! Åk dit om ni har vägarna förbi! Tog en snabb powernap innan jag sen fortsatte uppåt Danne och Bettan för Sverigematchen, de blev helt enkelt inte av med mig dagen till ära! Men när det lockades med våfflor och chips kunde jag inte motså! Åt sedan middag innan jag rev av ett riktigt fint styrkepass på Sportsgym, länge sedan jag kände mig så stark så det var kul!

Onsdag: Jag och Bettan möttes upp på rullskidbanan för skatetrösklar, 3 x17.30 min var planen (vi körde de för cirka en månad sedan). Nu kapade vi ca 1.30 min på dessa intervaller, Bettan var ruskigt stark för dagen och fick agera lok. Sjukt bra pass som alltid när man har fin sparring. Jag rände runt på stan efter passet och packade som en galning. Skulle ha hunnit packa klart innan jag började jobbet 18 samt träna två timmar löpning, vilket var lite stressigt. Slutade 22 och gick direkt till sängs. Imorse vid 7 gick mitt tåg mot Sundsvall där jag alltså sitter nu. Ute på turné igen! Blir upplockad av min syster och Niklas i Sundsvall och sedan rullar vi vidare mot Dalarna. På fredags ska vi heja när Pernilla gör del två i sin klassiker – Vansbrosimmningen! Därefter vankas det bröllop i Vassbo för Petra och Anders, som jag sett fram emot denna helg, äntligen är den här!

Har dessvärre noll bilder att bjuda på, ska försöka fota mycket denna vecka så håll tillgodo till nästa inlägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.