En magisk bröllopshelg nere i Dalarna

Godkväll!

Precis som förra inlägget sitter jag på tåget mellan Sundsvall och Östersund för tillfället. Nu lite tröttare men himla glad efter en fruktansvärt fin helg och några riktigt härliga dagar nere i Dalarna. Det är alltså min käre gamla skidgymsvän Petra som gift sig med sin Anders, två otroligt varma människor som förgyller min vardag i Östersund med spelkvällar, kloka råd, Oakleytest, goda middagar och en massa annat! Så tacksam att jag fick dela deras stora dag som andades Anders och Petra ända ut i minsta lilla detalj!

Älvsby skidgym! ❤

Jag, min syster Pernilla och hennes sambo Niklas parkerade husvagnen ute i Vassbo (mellan Falun och Borlänge) på torsdag kväll. Vi gjorde oss snabbt hemmastadda som campare och sen for jag och Niklas ut på en kvällsrull kring vägarna där ute. Det går nog in bland som finare träningskvällarna i mitt liv, vindstilla, sol, +24 grader klockan 21 och riktigt ”dala-idyll”. Niklas lekte med mig under våra impulser men det gjorde inte så mycket!

Set här med att leva spartanskt var ju en riktig höjdare!

After-intervals! Trötta.

Vaknade under fredagen rätt tillfreds med livet måste jag säga! Efter en campingfrukost letade jag och Niklas oss mot Bergebo för lite morgonintervaller då vi skulle vara klara för avfärd mot Vansbro vid 11-tiden. Vi rev av ett tufft pass i backen där med en tröskel samt 3 min x 6 i A3+. Jag på Elpex 3:or och Niklas på Swix C3:or, jag blev avhängd på de intervaller jag körde enbart stak (varannan) men annars kunde vi sparra varandra högt upp i puls! Resten av dagen spenderas istället som coach åt Pernilla (+Emma och Bente!) som simmade Vansbrosimmningen! Sjukt imponerade av dem alla som simmade in på fina tider. Själv fick jag slita på rätt bra i värmen på sidan av, den tog verkligen ut sin rätt! Dagen avslutades med pizza i Dala-Järna innan vi rullade in till Vassbo igen där vi fick oss ett kärt återseende med en del skidgym-vänner som hunnit ansluta!

Lördagen fick inledas med en rullskidstur på 2.40 h innan det blev dags för alla bröllopsbestyr! Återigen en strålande dag och Dalarna bjöd återigen på 25 grader och jag blev nästan sugen på lämna Jämtland för Dalarna – för jädrar, så fint det är där nere! Själva vigseln och festen har jag inte så mycket dokumentation ifrån tyvärr, men kanske är det positivt att man istället var så himla närvarande och hade kul! En helg jag kommer blicka tillbaka på en hel del framöver när jag vill ladda med härliga minnen! TACK alla inblandade för en magisk helg!

Så jäkla kul att få träffa massa vänner från skidgym!
Syster! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.