Sol, bad och träning

Hej!

Torsdag och en välbehövlig vilodag för min del idag! Känns så skönt att det är lite moln och sval luft just idag faktiskt. Jag har sovit ut, preppat mat för helgen då jag jobbar och tränar en del. Plus bakat bullar, vet inte varför men det är så avslappnande!

Helgens mode: arbetskläder

Veckan har precis som för övriga i vårt avlånga land bjudit på väldigt många plusgrader. Jag har haft några lugnare dagar i början på veckan då jag som sagt var väldigt sliten i slutet på förra veckan. Körde b.l.a. intervaller i Vallsundet i måndags, 5×10 min. Sprang 2 timmar i tisdags med Bettan och avslutade med bad (känner mig som ett barn igen när jag badar minst en gång om dagen). Det har varit skönt med lite sällskap på passen, Östersund ekar verkligen tomt på sommaren så man är inte så bortskämd med sällskap under passen!

Lagom överhettad efter intervaller
Jamtlibryggan a.k.a mitt andra hem denna vecka!

För tillfället är jag sambolös, billös, och utan lunch då Bosse och Linda på Jämtländska matsalen har välförtjänt semester. Lite trist då det har blivit mycket tid i lägenheten som jag för tillfället är måttligt less på. Som tur är har jag fått hänga på Bettan på jordgubbsplock på Rödön samt i tisdags kväll ut till Bynäset med henne och Danne. +27 klockan 22.00. Helt sjukt. Som varje sommar inser jag hur tacksam jag är över Jämtländska matsalen, herregud vad jag sparar in tid och energi på att få äta lunch där dagligen. Så mycket värt att veta att man får i sig sjukt bra mat (+sallad!) dagligen. För att inte nämna att det är skönt att få ta sig ut lite, se folk och få en anledning att ta sig ut ur lägenheten en sväng!

Vanligtvis syns Oviksfjällen i horisonten här, men det har varit rätt sjuk smog i Östersund i veckan då det härjar flertalet skogsbränder runt omkring…

Igår inledde jag dagen med ett riktigt ångest-pass: 50 stycken 15/15-intervaller med stavar samt 4×4 minuters löpintervaller uppför slalombacken på ÖSK. Ovant att trycka på lite extra och känna på syra. Och på ren svenska: pissjobbigt. Helt slut mellan passen. Drämde till med 2 timmar stakning på eftermiddagen och var kanske inte jättefräsch… Sammanfattningsvis har jag inte haft någon superkänsla i kroppen sen min förkylning under midsommar och lägret direkt efter den. Känner mig allmänt rastlös och sugen på miljöombyte, men så är det ibland. Jag är rätt ”fast” här i sommar i och med att jag jobbar. Samtidigt blir alltid bästa träningen gjord här i Östersund, man vet vad man får helt enkelt! Nu ska jag inte fortsätta traggla på här om ingenting, som det kanske märks är inte inspirationen på bloggen den bästa för tillfället…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.