När benen inte direkt spritter

Goddag!

Jag har inte varit mitt piggaste jag sista veckorna tyvärr, i veckan fick jag dra i handbromsen rejält när det även på fartpassen började bli knapert att komma upp i puls. Fick redan för två veckor sedan som jag skrev om ändra om i planen och det kändes bättre. Men efter en jobbhelg skulle jag köra intervaller i måndags uppför Vallsundet. Jag ändrade om det på morgonen när jag vaknade för jag kände verkligen att jag inte var där fysiskt men framförallt inte mentalt. Sagt och gjort, körde tisdagens planerade pass (impulspass samt två timmar löpning/försök till orientering) men rätt seg kropp. På tisdagen begav jag mig till Vallsundet och jag var verkligen på g mentalt och tycker passet gick jäkligt fort och försökte fokusera på teknik samtidigt som jag försökte igorera pulsklockan:

Det här mina vänner, är inte hur ett tröskelpass ska se ut.

Det blev istället för en mängdvecka två vilodagar på varandra, onsdag plus torsdag. Igår testade jag igenom kroppen lite tillsammans med Frida på Frösön, två timmar löpning och det kändes bättre även om det kanske inte är några ben som spritter direkt. På eftermiddagen hade jag Sportsgym City för mig själv (gött!) och fick till ett väldigt bra styrkepass med sjukt bra fokus. Lyckades persa på marklyft, 100 kg! Ett av denna säsongs mål avklarat, kul i denna annars lilla träningsmisär!

Ett fint pass förra lördagen, 3.5 timme löpning till, runt och tillbaka från Bynäset!

Hur störd jag än är på tillvaron och att jag återigen aldrig får till en träningssommar enligt plan så är det bara gilla läget. Jag försöker lita på att Mattis kan sin sak och stegrar upp min träning igen i ett vettigt mak. Själv hade jag inte gjort likadant om vi säger så, hehe. Tacksam för den hjälpen!

Fått roa mig med annat, typ som hängt med Viktor när han tog det här med crosspassande till en helt ny nivå
Fikat mina kardemummabullar som blev SJUKT bra
Bakat surdegsbröd (haft en svacka när min grund dog efter min norrbottensturné kring midsommar) + knäckebröd. Samt fyndat god ost på Skärvångens lagerbutik! Älskar allt det lokala som finns här i Jämtland!

Har även hunnit med en god middag ute med Viktor, Frida och Oskar häromdagen, igår var vi ett gäng skidåkare hos Björn Sandström. Så jag försöker hitta på annat. Nu är jag ju igång igen och förhoppningsvis fit for fight för lite högre belastning snart!

En reaktion till “När benen inte direkt spritter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.