Ute på sensommarturné!

I söndags kring lunchtid begav sig jag, Frida Hallquist och Lisa K Svensson mot vårt andra militärlandslagsläger för sommaren, återigen i Boden. Där har vi fram till (för min del) igår eftermiddag fått till bra pass och som alltid med militärlaget, bra häng däremellan. För mig är det viktigt att närvara på alla läger vi erbjuds eftersom jag alltid har saknat det något fruktansvärt tidigare, när jag inte hade förutsättningar för några årliga läger. Nu blev det dock lite speciellt för mig då jag dels hade lite taskig tajming med lågvecka och även ett läger nästa vecka. Två läger på raken kändes lite respektlöst mot mig själv då jag äntligen börjat hitta tillbaka till krafterna efter många veckor nere i källaren. Jag var med på de flesta passen men tog det lugnare i onsdags samt åkte hem igårkväll och missade lägrets avslutade pass idag på förmiddagen.

Under veckan har vi även haft sällskap av landslaget i skidorientering. De bjöds på en föreläsning om kosthållning som jag tyvärr missade, men kunde som tur var läsa ikapp lite i efterhand. Extra kul att se Maurten pryda omslaget!
Hunnit plöja denna på nedresan och mellan passen. Lite tragglig inledningsvis men riktigt intressant mot slutet, läsvärd!

Träningsveckan kan summeras med två riktigt fina fartpass, ett på rullskidor och ett stavgångspass på Storklinten. Det har känts riktigt lyxigt med sparring på alla pass, inte bara fartpassen, och det var längesedan jag hade en sån ”lätt vecka” mentalt. Verkligen fått hålla emot för att hålla mig till planen, kul att känna så! Har dessutom hunnit en sväng till Älvsbyn över förmiddagen och fått till en löptur med Rikard kring Kanis. Alltid lika fint i Älvsbyn och extra kul att hinna surra med Rille, det är inte allt för ofta nuförtiden tyvärr! Avslutade min snabbvisit med en lunchdate med svärmor, där snackar vi vardagslyx!

En skogstur mitt i veckan med dessa tre var guld värt!

Samlar verkligen krafter här hemma. Slås återigen hur värdefullt det är med närhet till familj och vänner. Överlag känner jag hur krafterna verkligen rinner tillbaka i kombination med att benen känns lättare och belastningen varit lite lägre. Igår på väg hem från lägret fick jag även till en massage hos Sofie, vilket var helt sinnessjukt välbehövligt. Hon fick kämpa med mitt säte och lår i nästan 1,5 timme innan musklerna till sist gav sig. Alltid med skräckblandad förtjusning jag åker dit, det är allt ifrån en njutning men kroppen tackar en någon dag efteråt. En viktig nyckel för att jag ska hålla mig skadefri. Tacksam över att min klubbkamrat Matilda tipsade mig om henne i samband med SM i våras när min ländrygg packade ihop totalt!

…Idag ser jag ut såhär

Ikväll ska jag barnvakta familjens sladdis där ovan! Det regnar och blåser ute så en vilodag känns sådär extra bra just idag! Jag och mormor ska grilla parisare till middag och sen ska jag se någon serie och försöka komma ikapp lite med tvätt, packning, träningsdagbok och sånt kul. På måndag fortsätter min turné mot Trollhättan där jag kommer ligga på läger med Team Korsgren för att avsluta med Alliansloppet (Sveriges största rullskidlopp som även TV-sänds) på lördagen. Det blir tävlingspremiär för mig på rullskidor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.