Sista dagarnas mood

…Har verkligen varit såhär! Skulle föreviga min mjöliga tröja efter ett surdegsbak på Snapchat och det fångade även verkligen sista dagarnas feeling. Tror en väldigt intensiv jobbhelg (tänk vad lösgodisets dag och lite lön på det kan generera!) har en stor del i det hela. Snittat 10 timmar sömn tre dagar i rad! Har kommit igång med träningen efter förkylningen men idag tar jag en vilodag för att sedan köra på hårt igen från och med imorgon.

Annars då? Sitter och färgkoordinerar min kalender mest bara för att jag tycker allting framöver blir så jädra kul och spännande! Tror aldrig jag sett fram emot säsongsstart så mycket som i år. Mycket nytt men ändå väldigt samma på något vis! Jag har ett läger kvar denna säsong, sedan kommer jag prioritera att vara hemmavid. Har insett att det fungerar bäst för mig – rutiner är verkligen inte att underskatta! För min del kommer jag ha hemmaläger veckan innan premiär tillsammans med militärlandslaget. Känns som en väldigt bra lösning! Såhär ser kommande veckor ut för mig:

v 41-42 Sista mängdlägret

v 43-44 Lite lugnare veckor hemma

v 45 Hemmaläger på snö med inriktning på fart + Supersprint!

v 46 Premiär i Bruksvallarna! 46 dagar bort!

v 47 Volkswagen cup Idre (första Sverigecupen alltså)

v 49-49 Livigno!

Med andra ord så blir det en riktig rivstart på turnéandet! Det är ju det som jag verkligen älskar med det här livet som elitidrottare och jobbigt vore nog annars. Men samtidigt ska jag verkligen njuta av alla veckor hemma nu och göra det sista jobbet. Än så länge går det fint att få till träning här men snart är det dags att anamma Old Coach Sture Noréns citat ”pray for snow”!

En reaktion till “Sista dagarnas mood

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.