Team Ramudden

Godkväll på er!

Blogginläggen här blir rätt glesa för tillfället, och tyvärr med få bilder därtill. Tänker inte be om ursäkt för detta utan det är mycket för tillfället och jag får helt enkelt gilla läget och prioritera! Mina dagar sista veckorna har verkligen varit fulla med träning, jobb och plugg. Energin över till annat, när tid väl har funnits, har inte varit den bästa.

Men! För att komma till saken. Även om jag skrivit om det här på bloggen (om än inte i klartext kanske!), så kommer den här säsongen se lite annorlunda ut jämfört med tidigare – och jag är så glad över vad detta faktum genererat mig i träningsinspiration och motivation. Jag ingår numera i Team Ramudden som årets vasaloppssegrarinna, Lina Korsgren tillsammans med hennes man Gustaf håller trådarna i. Jag kommer alltså göra debut i långsloppscupen Visma Ski Classics och köra några deltävlingar där. Den traditionella åkningen går i första hand men det blir otroligt kul att kunna se fram emot ytterligare tävlingar och fokusera på lite annat emellanåt! Och bara grejen att göra sitt första Vasalopp!

Mer info om teamet finns här!

Åkare i teamet är Lina Korsgren, Olle Jonsson, Johan Persson samt mig själv då. Så glad att stifta bekantskap med dessa och jag är övertygad om att vi kommer ha grymt kul tillsammans ute i Europa i vinter. Hittills har vi verkligen lärt oss massor av varandra och jag kom hem från Alliansloppetveckan fylld av energi och nya tankar.

Förra veckan hann jag även med att hjälpa Jämtländska matsalen när de stod för maten på Guldgalan för Krokoms kommun! Glad att kunna ge tillbaka till gänget där som förgyller min och Viktors vardag med lunch! Än en gång lyckades de leverera otroligt god mat och jag är övertygad om att alla 400 gäster tyckte detsamma! Som vanligt bombarderade jag Bosse och Linda med frågor om ingredienser i allt gott de gör (nu är jag lite klokare gällande deras kantarellcréme, vinegretter och lärt mig massa om upplägg vilket trogna läsare vet att jag kan behöva).

Från och med idag är jag återigen gräsänka då Viktor dragit till Österrikiska Ramsau. Själv drar jag mig mot Idre nästa vecka efter mitt maxtest! Nu ska jag samla krafter inför coopertest (3000 m löpning på bana) imorgon! Jag siktar på att slå min två år gamla tid på 10.28. Drömmen hade varit sub 10!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.