Samarbetspartners

Jämtländska

Från och med oktober 2015 stödjer Bosse och Linda på Jämtländska matsalen ute på Odenskog i Östersund mig med lunchservering varje dag. Det känns egentligen onödigt att förklara hur mycket detta underlättar min vardag som elitsatsande skidåkare. Tack vare Jämtländska matsalen blir återhämtningen bästa tänkbara och jag får i mig en korrekt balanserad måltid av lokala råvaror, lagade från grunden. Något jag värdesätter oerhört högt! Jämtländska matsalen erbjuder förutom lunchservering måndagar till fredagar även catering till konferenser och evenemang samt lunchlådor levererat inom kommunen.

 

medlemsforman-are-2

Östersunds i särklass bästa gymkedja förser mig med gymkort och möjlighet att bedriva styrketräning i bästa möjliga miljöer med hela sju gym i Östersund (men även i Krokom, Åre, Härnösand samt Sundsvall). Jag är stolt över att representera Sportsgym Sportsclub inom löpning och det känns grymt att vara en del av ett sådant varumärke som är så väletablerat i mellansverige för sitt engagemang inom hälsa och träning, kunskap och variation på träningsmöljligheter.

 

Madshus_RED_1906-1024x265

Madshus har hjälpt mig att få fram bra skidor ända sedan jag vann Kalle Anka Cup som 13-åring. Jag känner mig trygg med röda skidor på fötterna!

 

alpinalogo

Sedan 2012 åker jag på Alpinaskor och kan inte vara nöjdare! Deras service via Lars-Åke Blom för Alpina Sverige är oklanderlig.